Снимка: Булфото
fallback

Трима криминално проявени мъже са задържани при специализирана полицейска операция в Сливен, съобщава от Областната дирекция на полицията.

Двама от арестуваните, на 30 и 40 години, са от Сливен, а третият, също 30-годишен, е от село Бяла. Те са задържани за изнасилване и склоняване към проституция.

Извършени са процесуално-следствени действия, при които са иззети веществени доказателства. Образувано е следствено дело.

Задържаните са привлечени като обвиняеми. Сливналиите са задържани за 72 часа, а третият мъж – за срок от 24 часа.

По същото време в Ямбол при полицейска акция е задържан 32-годишен мъж от града, издирван в Шенгенската информационна система.

През юни 2009 г. той е обявен за международно издирване с европейска заповед за арест по линия на Интерпол Холандия–Хага.

След задържане на издирвания се оказало, че той се представя за друго лице, използвайки фалшиви документи.

Уведомени са дирекция Международно оперативно сътрудничество в МВР и Окръжна прокуратура – Ямбол.

Работата по случая продължава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

17

психически отклонени

преди 1 година

Имах една съученичка на име Смилена Татарска, която освен с финанси се занимаваше и с проституция и сутеньор й беше Иван Иванов от Сливен. Спеше с всичките му приятели, а той с удоволствие я предлагаше и се чувстваше невероятен мъж.

16

skinara

преди 12 години

boli gi kura na tiya pi4ove sled 2 meseca sa vinka pilno e s *** kade vie si plastte dagi *** palya4ovci evala na suteniorite samo taka

15

no name

преди 12 години

Браво на полицаите! Ама дано и съда си свърши работата, щото тия мутри 100 % са близки с някой от управляващите в Сливен и най-много да набедят момичетата, че те са ги изнасили. Кога най-накрая в българия ще има неподкупни съдии и безпристрастен съд и управляващите ще са слуги на народа, а не самовластни феодали! До кога справедливост ще се продава срещу пари и връзки!? Поне откакто правителството подгони съдиите има някакъв минимален напредък.

fallback