Снимка: Архив Булфото
fallback

59-годишен жител на димитровградското село Бодрово почина, след като неизвестни нападатели му излели киселина в гърлото.

Нападението е станало около 21 часа в сряда. Тогава Димитър Димитров отишъл на чешма край река Каялийка между селата Бодрово и Върбица, за да си налее вода.

Там бил нападнат от трима неизвестни с качулки, които насила му налели парлива течност в устата, уточняват от полицията в Хасково.

След случката мъжът успял да се качи на колата си и да стигне до селото, а съседи го откарали в болницата в Димитровград.

През нощта пострадалият е транспортиран в Хасково, където лекарите се борили за живота му повече от 2 часа, но дишането на мъжа е било затруднено и тази сутрин той е издъхнал.

Димитър Димитров не е семеен. Занимавал се с животновъдство, като е имал 30-ина крави.

"Цялото село е потресено от случилото се. Димитър беше хубав човек, помагаше на съселяните си, дори им даваше и пари назаем", разказа кметицата на Бодрово Мария Господинова пред кореспондента на Dnes.bg.

Работата по случая продължава. Нападателите се издирват.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

176

nema takava darjava

преди 12 години

prosto nema---potresen sam....WAKE UP BATE BOIKO

175

Анонимен

преди 12 години

Все си мисля че смъртното наказание трябва да се върне така ще се поочистят туморите и плевелите в тая откачена държавица

174

SAVCHO1950gdg

преди 12 години

ГАДОВЕ, СМЪРТ ЗА ВАС, НО ХИЛЯДОКРАТНО ПО-МЪЧИТЕЛНА, ПЪК НЕКА НАШАТА ПОЛИЦИЯ НИ ПЕЕ, ЧЕ НИ ПАЗИ !!!

fallback