Снимка: Getty Images/Guliver Photos
fallback

58-годишен българин се удави във вторник следобед, гмуркайки се край малтийския град Аура, съобщи интернет изданието на в. "Малта индипендънт".

Мъжът, чието име не се споменава, се гмуркал с група от около десетина българи. След получен сигнал за изчезването му в 17,40 ч. местно време полицията, гражданската защита и въоръжените сили на Малта предприели съвместна операция по издирването му.

Два часа по-късно безжизненото тяло на българина било открито от военни водолази.

Аура влезе в българските новинарски хроники в началото на юни, когато в жилищен блок в града бе намерен трупът на 38-годишната българка Ирена Абаджиева, намушкана многократно с нож, посочва БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

тения,

преди 12 години

когато тея са дошли в българските земи са усетили сърбеж по кожата,мислели са че са бълхи - ***.Но това са кърлежчета - акари - демодекс.Тези кърлежчета,поради устойчивостта си и наглостта си да присъстват непременно,са се смесили с гените на новопристигналите хора и животни - бол гени,болгария."и там ли се изсрахте" - говори за професионалните акачи - акарите - профита,работещи с ензими и живеещи в кожата ви,с единствената цел да ви ядат адреналина,да се размножават и да ***,разбира се

8

Tanya

преди 12 години

Hora ot mnogo nacii poznavam, no takova ne6to kato nas bulgarite ne sum sre6tala! За бога това е новина за трагичен инцидент, които за съжеление не може винаги да се предвиди. Всичко е възможно да се е случило- от загуба на ориентация , проблем с екипировката или просто инфаркт или нещо друго не свързано с дивинга. Защо е нужна тази злоба? Бай Гано аз го виждам изцяло в коментарите на номер 3 и 7 отколкото в горкия човек, който е дошъл тук да се забавлява и да се наслади на хобито си!

7

сганьта

преди 12 години

100% e бил сутеньор по душа - естествена необходимост на съвременния и модерен българин,а аутопсията ще покаже биотоп на *** в човешко тяло,типично за ***.Сигурно се е удивлявал докато се е давал

fallback