Снимка: БТА
fallback

19-годишно момиче е изнасилено в Сливен, съобщават от областната дирекция на МВР в града.

Престъплението е  извършено посред бял ден – около 16,00 часа на 10 юни, в района на подлез близо до бул. „Стефан Караджа“.

Момичето е изнасилено от трима неизвестни мъже.

Пострадалата е освидетелствана от съдебен лекар. Образувано е досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

26

Анонимен

преди 12 години

До 25Абе п...рас смотан, кво като има момичета които отиват *** в някоя държава?Да не би в твоя град няма такива?Ако един ден на твоето дете това се случи???Хубаволи ще ти е-нима ще и кажеш - ми кво пък толкоз сега я отиди в Холандия, барим и парички ще имаш....*** свотан.Ако на твой близък се случи това-на ***, на сестра ти, на приятелкатат ти, на жена ти....

25

s

преди 12 години

такива хора трябва да ги залееш с една туба бензин и да драснеш клечката на площада на съответния град.И цялата страна да гледа по ТВ случващото се.Как може 14 *** смотано да направи това.....просто съм потресена.Да те е страх посред бял ден да се разхождаш...Така ли никой не е видял за случващото се.Нима всяко момиче в Сливен и не само тук трябва да има спрей в себе си и нима трябва да го държи в ръката си докато върви???

24

jjj

преди 12 години

Докога ще драскате? Не разбрахте ли, че управляващият криминален, политически, 22- годишен "елит" не е заинтересован от решаването на проблемите със законодателството. Спомнете си поговорката, " в мътна вода едра риба се лови". И колко нахални, безскрупулни, предизборни муцуни има по екраните.

fallback