Снимка: Архив Булфото
fallback

Товарен автомобил МАН, собственост на фирма “Антора” ООД, се заби в къща на улица “Антим” в Разград, съобщиха от полицията в града.

Произшествието станало в четвъртък вечерта на кръстовището между улиците “Хаджи Димитър”, “Княз Борис” и “Антим”.

Камионът бил управляван от 46-годишен мъж с 27 години стаж като професионален шофьор. Движейки се с несъобразена с пътните условия скорост, водачът изгубил контрол над превозното средство, преминал през кръстовището, ударил паркиран лек автомобил “Ситроен”, съборил две дървета, унищожил три контейнера за разделно събиране на отпадъци, след което се блъснал и спрял в тухлена стена на къща по улицата.

При инцидента са нанесени значителни материални щети, но пострадали няма. Образувано е досъдебно производство.

Фирма „Антора“ е собственост на общинския съветник от ДПС в Разград Иво Бориславов. Името й нашумя преди 2 г., когато стана ясно, че тя е изпълнявала многобройни проекти на Министерството на околната среда и водите.

Фирмата изгради пречиствателна станция и канализационна мрежа в родното село на лидера на ДПС Ахмед Доган – Дръндар.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

20

Лили 2

преди 12 години

6 извинен си, ние държим здраво,но ни елате на помощ по изборите.Разград е един много хубав,спокоен и чист град, но ни трябВа поминък и много от младите българи ще се върнат да рботят и живеят тук.Да не забравяме,че една голяма част от нас са наследници на коравите капанци.ХАЙДЕ ЛЕКА НОЩ ИЛИ ПРИЯТНА ДИСКОТЕКА!!!

19

111

преди 12 години

Моля да не се обиждат жителите на Разград.Тук живеят и работят българи , които са по- патриоти от столичани - по - българи от онези 240 в парламента.

18

ЛИЛИ

преди 12 години

6 ИЗВИНЕН СИ РАЗГРАД Е ЕДИН МНОГО ХУБАВ И ЧИСТ ГРАД С ХУБАВИ И РАБОТНИ ХОРА ГОВОРЯ ЗА БЪЛГАРИТЕ А КАКВО СМЕ ВИДЕЛИ САМО НИЕ И МОЖЕ БИ КЪРДЖАЛИЙ СИ ЗНАЯТ ПРЕДИ ДОСТА ВРЕМЕ.

fallback