Снимка: Архив Булфото
fallback

Автомобил на общинската полиция в Бургас отиде на ремонт, след като избеснял мъж счупи задното му странично стъкло, съобщиха от пресцентъра на местната власт в морския град.

Инцидентът се е случил на 31 май в жк „Славейков”. При бл. 60 общинските инспектори са установили, че мъж на средна възраст продава незаконно олио на тротоара. Те отнели стоката и му написали акт.

Тогава мъжът започнал да буйства и направил опит да влезе в служебния автомобил, за да си върне олиото. След като не успял, той се отдалечил и започнал да обстрелва с камъни инспекторите и автомобила.

В крайна сметка нелегалният търговец избягал от местопроизшествието. Случаят е предаден на полицията.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

68

Bubbles

преди 12 години

Като ученик продавах олио в подлеза на НДК, и един ден минава един полицай и вика, абе много ефтино го продаваш това олио, викам, еми промоция, е вика ти к'во печелиш, викам достатъчно, аз го вземам на половин цена директно от завода.Но проблем никой не ми е правил.А сега какъв име проблема не знам.Да вземат да ловят баш айдуците, а не хората дето работят за да изкарат некой лев за насъщния.

67

Анонимен

преди 12 години

Slu4aq s ob6tinskata POLICIQ bil predaden na policiqta - xaxaxaxaaaaaaaaaaaaaaaa

66

до НС

преди 12 години

Ей , 240 празни кухи тикви в Парламента.Съседната новина в днес.бг е за американец , който нещо изтрещял и почнал да стреля наред( което не се случва за първи път) , при положение че САЩ е в пъти по добре устроена от България.Ако не си вземете поука съвсем скоро и тука ще стане същото ама да не сте вие от пострадалите.

fallback