Снимка: Архив Булфото
fallback

Двадесетгодишно момиче от Кубрат е намерено мъртво в неделя сутринта от майка си, съобщиха от МВР в  Разград.

Сигналът за инцидента е подаден на тел.112 около 9.15 часа.

Момичето се е застреляло с пистолет в дясното слепоочие. Газовия пистолет, с който е произведен изстрела, момичето е притежавало от няколко години.

То е работело в шивашка фирма в Русе и е пътувало всеки ден до дома си в Кубрат.

За последно е било видяно от родителите си в събота вечерта около 21 ч., когато се прибрало в своята стая. Тази сутрин освен мъртвата си дъщеря майката открила и предсмъртно писмо, залепено на компютъра.

Причините и мотивите, довели до самоубийството, все още се изясняват. Продължава работата по случая, допълват от полицията.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

67

Д.В.

преди 12 години

Смятам, че на темите за етнически различия и политически възгледи не им е тук мястото! Момичето ми е близка и ми става обидно да чета коментарите тук. Разбирам, че всеки си има мнение и иска да сподели колко е огорчен от живота и т.н., но най-елементарното, което човекът към човек може да направи, е да прояви уважение и да изкаже съболезнования, а не да тормози паметта на момичето. Когато някой от вас стане безгрешен и спре да чака друг "да му оправи" мизерията (и психиката), тогава да съди.

66

ciganina

преди 12 години

te balgarite sa nai golemite ***!!

65

Анонимен

преди 12 години

Браво на вас!!!! Bие май сте прекалено интелигентни за 21 век. Може би ще позволите на вашите деца да имат връзка със семейни мъже. Според мен всеки баща би постъпил така . Според мен единственият виновник е момчето не би трябвало да започва връзка за която няма да може да поема отговорност.

fallback