Снимка: Булфото
fallback

Непълнолетно момче взриви самоделка в двора на училище в Сливен на 24 май, съобщиха от полицията в града.

След като граждани подали сигнал за силен тътен, на мястото били изпратени служители на СДОТО. Те установили, че в дънера на дърво, намиращо се в двора на училището, е поставено и впоследствие взривено самоделно взривно устройство.

Няма пострадали, нито са нанесени материални щети.

Местните антимафиоти бързо стигнали до извършителя – непълнолетно момче от гр. Сливен.

Момчето си признало, че взривът е негово дело.

При обиска в дома му са намерени и иззети въздушна пушка калибър 5,5, спортен лък, нож тип “Мачете”, въздушен пистолет кал. 4,5 мм, с 6 бр. боеприпаси за него.

Освен това полицаите се натъкнали на тетрадка със записки за приготвяне на различни взривни устройства и пластмасова кутия с прикрепени към нея кабели.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

16

Мен

преди 12 години

А ето и едно от възможните развития на събитията за този "младеж":1. Полицейското управление в Сливен е вдигнато на крак но в крайна сметка не може да му направи нищо2. Младежа става извИЕСТЕН, повдига самочувствието и чувството за безнаказаност3. Отваря google и прави следващата бомба4. Този път я поставя не в дънер а на входа на училището5. 50 семейства са почернени за цял живот6. Поилицейското управление в сливен е вдигнато на крак но в крайна сметка не може да му направи нищо7...8..

15

Анонимен

преди 12 години

При обиска в дома му са намерени и иззети въздушна пушка калибър 5,5, спортен лък, нож тип Мачете, въздушен пистолет кал. 4,5 мм, с 6 бр. боеприпаси за него.Освен това полицаите се натъкнали на тетрадка със записки за приготвяне на различни взривни устройства и пластмасова кутия с прикрепени към нея кабели.КОЕ Е НЕЗАКОННО ?? ВЪЗДУШНИ ПУШКИ И ПИСТОЛЕТИ СЕ ПРОДАВАТ ПО БИТАЦИ, ПАЗАРИ МАГАЗИНИ А КАК СЕ ПРАВЯТ БОМБИ ПИШЕ В ИНТЕРНЕТ, АКО НЯМА ВЗРИВНО ВЕЩЕСТВО МОГАТ ДА ГО ПОРАЗКАРАТ ЗА ***

14

filomena grimaldi

преди 12 години

do post 1. kakvo znanie? sigurna bih bila 4e neznae lqvo i dqsno ili pak aritmetikata ili gramatikata. no za tezi bombi nqma kak samo da se nau4i ako bawata ne e vkaral v uma mu ideqta za gangsterstvo. to deteto ako znae kolko e opasno da se igrae s kibrit dori.

fallback