Снимка: Архив Булфото
fallback

Обгорялата жена, която вчера шашна посетители на бургаско кафене в неделя, почина в 11 ч. тази сутрин.

Минка Стоянова бе откарана в реанимацията на МБАЛ-Бургас в състояние на термичен шок и тежки увреждания на вътрешните органи.

Изгарянията по цялото й тяло бяха 80%. Вчера тя бе транспортирана във Варна, където й бяха направени няколко кръвопреливания.

Те обаче не доведоха до успех и не увеличиха и без това минималните шансове да оцелее, съобщиха от болницата.

Починалата е снаха на поета Христо Фотев. Има 18-годишна дъщеря Руска от сина му Пламен.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

17

8-ия ден

преди 13 години

Казвате беше беден, защото беше поет или беше поет, за това беше беден.. не живя добре, защото беше поет..Странно заключение.Не, беше богат , богат на чувства.и на талант..Христо ФотевБез монолози...Без монолози - пози и лъжи.И както в твоите дърветахлорофила -това което ми е дадено не мипринадлежи -принадлежа му аз със страшнасила..Колко си хубава!...На М.К.Колко си хубава!Господи,колко си хубава!Колко са хубави ръцете ти.И нозете ти колко са хубави.И очите ти колко са хубави.И косите ти колко са хубавиНе се измъчвай повече - обичай ме!Не се щади - обичай ме!.И да си зла - обичай ме!Обичай ме!По улиците, след това по стълбите,особено по стълбите си хубава..Колко си хубава!Господи,колко си истинска.

16

Комунист

преди 13 години

Демокрация е...тежка и безчовечна...болните и нрдъгавите нямат място в нея...

15

до 14

преди 13 години

Христо Фотев ( мир и светлина на душата му!+) не живя добре, защото беше поет. Нямаше пенсия.Не зная какво прави сега съпругата му Виолета.А синът му би трябвало да работи, ако ще и в Испания да кара автобус или да мие чинии.За психически болните хора... нищо. Те са неуправляеми.18-годишното дете дано да е завършило училище, да има късмет да си намери работа и да УЧИ! Желая му ( й) успех! Не е лесен живота, но всички така сме се борили!

fallback