Снимка: Архив Булфото
fallback

Непълнолетна, извършила кражба от класна стая в столично училище, била засечена от случайно минаваща по коридора учителка, съобщиха от полицията.

На 3 май, докато третокласници били в час по физическо, невръстната се вмъкнала в стаята им, преровила раниците им и си излязла оттам с 13 мобилни телефона и 35 лв.

Но за „зла участ” точно по това време по коридора минала учителка, която забелязала непознатото момиче и подала сигнал в полицията.

Така непълнолетната – регистрирана за множество кражби в София, била задържана и разпитана от инспектори на Детската педагогическа стая.

Материалите по случая са докладвани на прокуратурата за налагане на възпитателни мерки по Закона за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

16

crus

преди 13 години

16 ...кво ти става??? твойте коментари са винаги некви злобни ???какво ....не можеш да приемеш че тука въпросната кифла е нашенче НЕбразилче ли ???много нервно го раздаваш за мома на 17 .....очевидно се смяташ за голяма работа щом не си мериш приказките дори и по форумите ....казах ти преди време ....продавачка в МОЛ-а...евентуално

15

uladislau

преди 13 години

Еми много ясно, че е ***!Ако не беше щеше да цъфне със име+фамилия и снимка на физиономията...хаха е много ясно бате!

14

МОМИЧЕ НА 17

преди 13 години

ДО НОМЕР 6:ЕЙ,*** НЕОРИЕНТИРАН,Я НЕ МИ ЦИТИРАЙ ТАКИВА "АРАБСКОКОМУНИСТИЧЕСКИ"МЕТОДИ ДА НЕ ТЕ ЗАБОЛИ ТЕБ ***,НО НЕ ОТ ПРЪЧКА,А ОТ........НАЛИ СЕ СЕЩАШ?! ДО УЧЕНИК:А ТИ ЯВНО ПОСЛЪГВАШ-ТАКА МИ СЕ СТРУВА!АКО ВИ Е БИЛА СЪУЧЕНИЧКА ОТ 4-ТИ КЛАС ПРИ ТОВА БЪЛГАРКА НЯМАШЕ ДА Е РЕГИСТРИРАНА ЗА МНОЖЕСТВО КРАЖБИ,КАКТО ПИШЕ-ТА ТЯ Е САМО НА 11ГОДИНИ,ТАКА ЧЕ НЕ СЕ ПРАВИ НА ЛУД!ЯВНО Е НЯКАКВО ***.

fallback