Снимка: Архив Булфото
fallback

Адска катастрофа на пътя Пловдив–Карлово отне живота на 24-годишен младеж.

Към 23,40 ч. в петък "Мерцедес 250" дизел се е забил в дърво на разклона за село Войнягово. Предполага се, че колата е летяла с висока скорост, защото ударът е разцепил дървото.

На мястото на трагедията се е озовал наш читател, който се опитал да помогне на шофьора и приятеля му, който издъхнал минути след сблъсъка. 

Шофьорът бил доста пиян, говорел неадекватно и не бил в състояние да комуникира с пристигналите на мястото на инцидента десетки полицаи.

В момента Гражданската защита реже колата, за да извади тялото на загиналия.

Установено е, че и двамата младежи са 24-годишни, от Баня. Вероятно са идвали от близкия курортен град Хисар, където са били на заведение, коментираха полицаи, които отказаха да дадат подробности по случая.

Наскоро на километри по-надолу пак заради пиян шофьор загинаха три млади момчета от Хисар и близкото село Михилци.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

125

Asen Prodanov, Burga

преди 12 години

Единственото спасение от лавинообразно нарастващата заплаха от пияни и дрогирани ***, шофиращи най-безотговорно с висока скорост, е физическото им унищожение. Едва когато потърпевшите спрат да разчитат на псевдоправосъдието ни и сами потърсят възмездие чрез саморазправа, има реални шансове да намалее кръвопролитието по българските шосета и улици. Щом въпреки ескалирането на този ужас не се приемат адекватни закони и решителни, безкомпромисни мерки срещу престъпниците зад волана, значи излишно е да разчитаме, че държавата ще защити надеждно живота, здравето и правата ни. Дори и слепите вече видяха, че българското правосъдие (адвокати, съдии, магистрати) се е посветило само защитата на престъпниците. Крайно време е без повече отлагане да се заемем с разрешаването на проблема със сигурността си със собствени сили и непреклонност!

124

соня

преди 13 години

По ирония на съдбата в подобни катастрофи винаги загиват невинни хора, а виновните за катастрофата остават живи и поне да получаваха заслужено наказание .В повечето случаи те си плащат, излизат и пак си карат пили и всичко се върти в омагьосан кръг.

123

anonimna

преди 13 години

Ujasna tragediq....nqmam dumi....za poreden pat mladi hora..Sprete da obvinqvate darjavata,to 4e ne sme na deredje ne sme,vsi4ki nie sme darjavata,az ti toi tq.....vsi4ki nie,koi e vinoven 4e ni se dade svoboda,vseki pravi bukvalno kakvoto si iska i posle darjavata..ti koito 4ete6...ti li si vinoven 4e tozi se e napil i se ka4il da kara,4e i vozi hora..tozi koito sam ne e sposoben da se opazi i napravi smetka za 4ujdite jivoti,kak taq darjava 6te go opazi,darjavata e vinovna zatva 4e nqma zakoni

fallback