Снимка: Агенция "Митници"
fallback

20 000 фалшиви евро и пликче с амфетамин откриха инспекторите от Калотина, съобщиха от Агенция „Митници“.

Тази сутрин митничарите извършили рутинна проверка на пътниците от автобус, движил се от България за Португалия.

При проверката на българин, пътуващ за Испания, те открили в портфейла му 3 грама амфетамин. Мъжът обявил, че наркотикът е негов и обяснил, че е наркозависим.

Във вътрешния джоб на якето му митничарите намерили и пачка от 100 видимо фалшиви банкноти с номинал 200 евро.

Тук мъжът извадил обяснението, че ги намерил на автогарата в София.

Срещу пътника – 28-годишен, с инициали Й. О., е съставен акт за митническо нарушение и случаят е предаден на компетентните органи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

18

Гоце до жць

преди 13 години

Аз имах около 200 евро, на летището ме привикаха да ги прегледат. Ама митничара ги взе в ръцете си и хукна на някъде.. аз след него до една малка стаичка. Там ме мота 10 минути, задава *** въпроси съвсем проформа. После ми ги върна с 40 евро по-малко!! И няма доказване братя и сестри колко са били, защото той преди това просто ми ги дръпна заедно с портмонето!Внимавайте много с това крадливо племе!!

17

Ганьо Балкански

преди 13 години

Ееее, как бе? Ако щете вярвайте ама ... оня ден, както си се разхождах в Софийската Зоологическа Градина и не щеш ли - най неочаквано, гледам на земята пачка с евро!!! Е да ама, пачката беше в клетката на лъва! Та бъркам аз, опитвам да ги взема ама лъва сигурно си мисли че си играя та като протегна лапи - едва не ми ампутира десния крайник!Ама то търпи ли се бе, братче! Евро са това!!! Та като се престраших, набрах кураж и хоп! Пачката в мене! Е да де ама еврото фалшиви! Пу!!!

16

Олеее

преди 13 години

В Русия съм в Русия съм ... ха ха ха ах

fallback