Снимка: Булфото
fallback

До този момент никой близък на Даниел не е дошъл в болницата, за да го потърси, съобщи за Dnes.bg началникът на Клиниката по анестезиология, реанимация и интензивно лечение в Университетската болница „Свети Георги” доц. Чавдар Стефанов.

Вчера по обед единствено по телефона се е обадила майката на момчето, която е била разтревожена, но информация за състоянието на пациента е отказана, тъй като подобни данни не се дават по телефона.

23-годишният Даниел Георгиев, който уби намясто шестима младежи в Симеоновград и рани други двама, ще бъде опериран утре или в сряда, в зависимост от неговото състояние.

Oще по темата
„Пациентът продължава да е в кома, включен е на механична вентилация”, добави още доц. Чавдар Стефанов.

Момчето е с тежка черепно-мозъчна травма, която към момента не подлежи на неврохирургична интервенция.

Предстои утре на Даниел Георгиев да бъде направена компютърна томография на главата.

„Трудно можем да направим прогноза кога пациентът ще излезе от кома, за момента животът му е в опасност”, заяви още шефът на Спашното отделение в пловдивската болница.

Вече са ясни и окончателните резултати от кръвната проба на шофьора. Тестът за наличие на наркотични вещества е отрицателен, но този за алкохол е показал 1,3 промила.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

436

ani robbins

преди 13 години

стига сте се оправдавали само с дупките бе, хора... преди 2 год като си бях в БГ, от дясната ми страна излезе кола от лентата за срещуположно движение. Аз бях почти спряла за да дам предимство на колата ми от дясно, която си беше в правилната лента. Този *** нямаше как да го видя, не съм и очаквала от това платно кола да излезе. Резултата - смигане на полицая, скъпата му нова кола на ремонт, аз виновна, 2 год по-късно още нямам отговор на снимковите доказателства, приложени към жалбата. Отврат

435

sv

преди 13 години

как може да лекувате убиец на 6 човека, заслужава да го нарежат на парчета наи малкото,а не да харчи парите ни

434

до 439

преди 13 години

Това изобщо не е вярно, не се самоуспокоявай,че навсякъде било така, защото не е. В Германия има морал и хората държат на човешките ценности. Те протестират срещу атомната енергия и замърсяването на природата, свалят измамни политици-плагиати от власт и не слушат чалга, ходят на концерти класическа музика. Да бъдеш честен и коректен с другите там се възпитава от дете. Също и на обноски. А вземаш диплома само ако заслушаваш, шуробаджанащина и корупция няма.

fallback