Корнелия Нинова. Снимка: архив Булфото
fallback

Немска овчарка нахапа народния представител от "Коалиция за България" и говорител на БСП Корнелия Нинова.

Домашният пес се нахвърлил върху нея, съборил я на земята и я захапал по гърба.

"Инцидентът стана в петък вечерта близо до бул. "Черни връх" в кв. "Хладилника" в София, заяви за Dnes.bg пострадалата Корнелия Нинова.

"Разминахме се на улицата с немската овчарка, която беше със собственика си. Кучето не изглеждаше агресивно и по нищо не предполагах, че ще ме нападне", каза още тя.

Секунди след като се разминали, огромният пес се нахвърлил върху нея. Изненаданата Нинова паднала на улицата, а кучето започнало да я ръфа по гърба пред погледа на собственика. В резултат на това тя има няколко рани по гърба.

Собственикът на овчарката успял да издърпа кучето от лежащата на улицата депутатка, след което избягал и я оставил в безпомощно състояние.

"Бягайки, той ме постави в много трудна ситуация. В суматохата не успях да видя лицето му и сега не мога да си потърся правата в съда", каза още говорителката на БСП.

Нинова допълни, че не може да съди Столичната община, тъй като кучето имало водач.

Раните й веднага били обработени в поликлиника, сега обаче народната представителка била на инжекции против бяс, които са задължителни при такива ухапвания.

"Ще се справя с травмите от инцидента, лекувам се в момента", каза Корнелия Нинова.

Тя е убедена, че подобни случаи са част от всекидневието на столичани.

Социалистката смята, че законодателно трябва да бъдат уредени правата на хората, претърпели нападение от кучета.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

497

Пич

преди 13 години

Да, народът става все по-***!!! Нема лошо, така ще го манипулират по-лесно! Жалкото е, че и да е истина и да не е, си оставаме КАТУНАРСКА държава... хей народе, не ти ли се ще да живееш в бяла държава? И ориенталците бягат към европа, а ти българино, защо затъваш във собтсвените си .... л...на?

496

Състрадателен

преди 13 години

Без значение кой кого е натаковал, трябва нахапаната *** да се оправи, че неоправена ще беснее и ще налита на всеки срещ нея.

495

Корнелий

преди 13 години

Българан е галант! Джентълмен! Ей, смотльовци, написахте 500 мъдри коментара. Вижте се, колко сте жалки, как се повтаряте, клиширани, ***, злпбни, препълнени с омраза. Тя ще ви изяде! Причината за скръбното състояние на психиката, а и на мат'рялното ви състояние сте си самите вие! А'ре чао!

fallback