Снимка: Булфото
fallback

43-годишен полицай от Козлодуй бе арестуван за кражба на телефонен кабел, съобщиха от ОДП-Враца.

Десет минути преди 23 часа във вторник в полицейското управление в с. Хайредин е получен сигнал, че между селата Манастирище и Бързина двама мъже крадат телефонен кабел.

Изпратеният на място полицейски патрул не ги открил, но намерил две дупки, от които бил измъкнат кабелът.

Близо до мястото е намерен автомобил „Опел Фронтера”.

Колата била управлявана от 43-годишния полицай Красимир Барашки. В багажника й били открити две парчета отрязан телефонен кабел с обща дължина над 36 метра.

В купето на автомобила е открита и ножовка.

Пред колегите си полицаят признал за кражбата и че тя е станала от мястото между селата Манастирище и Бързина.

По случая е образувано дознание.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

99

Гергана

преди 12 години

Само не мога да разбера след като всички толкова много разбирате и сте толкова смели в коментарите си защо почти никой от вас нямаше смелостта да изрази мнението си чрез собственото си име.....ето от тук идва положението на държавата - от страхливците с който е пълна страната ни.........

98

Анонимен

преди 12 години

Сигнализирано е, че коментарът е против правилата на сайта. Проверява се от модератор.И аз съм работил с този гламар.Той винаги е бил един лаком и глупав селянин.Арогантен към гражданите и колегите си, но към вишестоящите е винаги готов да направи поредното фела..о.Надявам се да го осъдят.Заради такива "хитри селяци"хората нямат доверие в полицията.

97

ченгето

преди 13 години

ей хора убивате ме с тези коментари ... аз съм ченге 10 години работя с този човек не очаквах толкова голяма издънка но бях сигурен , че оня от горе ще го подсети за природните закони (както се и случи) :) работил съм с много полицай едни не са искали да си мръднат дупетата други са скачали без да се замислят за да си жертват живота заради вас така че не поставяйте всички ни под един знаменател защото това е привилегия само на господ ако се имате за такива тогава продължавайте в същия дух ...

fallback