Снимка: Булфото
fallback

Таксиметров шофьор, задигнал лаптопа на клиентка, защото не получил бакшиш, е задържан от столични полицаи, съобщи СДВР.

След като слязла от таксито, клиентката – 50-годишна жена, установила, че част от багажа й липсва, но не била запомнила нито номера, нито марката на колата, но подала сигнал в полицията.

Шофьорът е задържан с помощта на служители от сектор „Видеонаблюдение” по един отличителен белег – счупена капачка на резервоара на колата.

В хода на разследването станало ясно, че след като не получил бакшиш, шофьорът се направил, че помага на клиентката за багажа, а всъщност умишлено свил лаптопа.

Първоначално 38-годишният мъж е задържан за 72 часа. След това с одобрено споразумение между него и прокуратурата му е наложено наказание „лишаване от свобода” за срок от 5 месеца, допълват от СДВР.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

90

до 27

преди 13 години

за едно евро

89

Emo

преди 13 години

А така Пецев , кажи им на въздухарите , че може и те да се наложи да вадят разрешителни...е те тогава ше разберат , къде е "офиса"...

88

пецев

преди 13 години

така е докато някой господа ограбват държавата ние ште се радваме на глупави заглавия не одобрявам постъпката му но най вероятно го е направил за да има с какво да си нахрани децата да си плати тока и квартирата да си плати лизинга на колата и още какво ли не най вероятно скоро доста от вас ще се окажат в неговото положение просто ви е бедна фантазията какав глад ще настане всички знаем каде са истинските крадци в тази даржава

fallback