Снимка: Булфото
fallback

16-годишно момиче от дом за деца е залято с изгаряща течност, вероятно сода каустик, в Русе, съобщиха от областната дирекция на МВР в града.

Инцидентът е станал около 21,30 ч. снощи на улица в близост до дома „Райна Гатева“, в който живее девойката.

Момичето е откарано в Спешна помощ с изгаряния в областта на лицето и откритата част на дясната ръка.

Момичето е настанено за лечение в отделение за пластична хирургия на МБАЛ „Русе“.

Течността е изпратена за експертиза, но е почти сигурно, че става дума за сода каустик, каза директорът на болницата д-р Минчо Вичев.

По думите му натриевата основа е засегнала тежко и окото на пострадалата.

По случая е образувано досъдебно производство и се води разследване.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

31

няма

преди 13 години

Природата ни е създала,и благодарение на нея живеем ,но човекът е глупав и не може да оцени това, което му е дадено на него и на другите.Такива хора не заслужават да живеят.Не стига , че е била отхвърляна толкова много и лишена от родителските права ,че и още да се мъчи.И сега какво ? Цял живот ще се мъчи.За това преди да правите нещо се замислете.Това не се отнася само за тези 2 - та педофили ,а и за в бъдеще,защото виждам на къде отиват нещата.Не е на добре.

30

Русе

преди 13 години

Приемното му сем. (само за събота и неделя) са го прибирали в жилището си за да им върши къщната работа (пере,чисти,готви и т.н.) , а след това отново е връщано в дома.

29

Русе

преди 13 години

Момичето е от моето училище.9 клас е и преди това е било в още две училища,но се е преместило тук,защото са я преследвали 2 мъже.Карали са я да прости*уира,но тя е отказвала и са я заляли с ода каустик,за да покажат колко са "умни" и да видят другите момичета от дома за сираци,какво не трябва да правят,и ако се опълчат срущу тях какво ще им се случи.На момичето му предстоят 3 операции.Мъжете са хванати и са задържани.Надявам се Тя да се оправи и "онези" да останат в затвора до края на дните си

fallback