Колата влачила полицая 40 метра. Снимка: Булфото
fallback

Бизнесмен от турски произход блъсна полицай с колата си при опит да избегне проверка на пътна полиция. Инцидентът е станал късно снощи близо до кариерата край софийското село Чепинци.

Раненият Станислав Брезнин е бил откаран във Военна болница, а състоянието му е стабилно, съобщава БНТ.

Патрулиращите полицаи забелязали спрял автомобил с истанбулска регистрация в полето край околовръстния път за София. При опит да извършат рутинна проверка на пътниците, колата тръгва с пълна газ срещу тях.

Патрулиращият полицай Станислав Брезнин е влачен с колата около 40 метра, преди шофьорът да спре.

Все още се изяснява дали нападателят с инициали С.К. има криминално досие.

Установено е, че той има двойно гражданство и е представител за България на голяма турска компания. В
колата с него е пътувала проститутка, която той качил на околовръстния път. Двамата са задържани за 24 часа в полицията. .
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

109

ачо

преди 13 години

тоа сикилмиш сеа ши стане сикибитлия

108

ушев до № 105

преди 13 години

Погледни се какво пишеш.....жалко , че баща ти не те е хвърлил на килима , като те е правил..... "Жалко, че е оживял. Сега ще му плащаме и леченията, и заплатите, и осигуровките "- само *** и *** може да напише това...*** НАРОД - СЛАБА ДЪРЖАВА....

107

До 110

преди 13 години

Сигнализирано е, че коментарът е против правилата на сайта. Проверява се от модератор.Скъпи, психично увредени приятелю! Нося фуражка от години и няколко пъти са опитвали да ме газят такива божества като тебе. Ако невестулките ти приличат на чепове за зеле е препоръчително да си изпиеш медикаментите или по- добре *** се хвърли от някой висок блок, та да мъчиш околните с параноидните си халюцинации и шизофреничното си поведение!

fallback