Снимка: Булфото
fallback

80-годишен измамник е задържан от полицията в Нова Загора.

В събота в местното РПУ бил получен сигнал от 47-годишната Н.С. от Нова Загора, че в стопанисвания от нея търговски обект, намиращ се на ул. „Петко Енев”, е влязъл 80-годишният Н.Д. от София и я е помолил да му размени три банкноти от по 100 лв. с банкноти с номинал от 20 лв.

Дребните пари му били необходими за сватба, на която щял да присъства като гост.

В момента на размяната мнимият клиент се отказал и поискал да върне дребните банкноти, опитвайки се да измами служителката в търговския обект, връщайки й банкноти на стойност 200 лв., т.е. със 100 лв. по-малко.

Извършителят на измамата е задържан за 24 часа в РУП - Нова Загора.

Образувано е досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

13

м

преди 13 години

Ам то да се чуди човек, дали е виновен дядката. Хич не е правилно да *** по този начин, ама и с пенсия от 160-200 лв, кво да прави човека. Да вземе да се ориентира как да прецаква държавата, а не невинните граждани!

12

сори

преди 13 години

за съгражданите"80-годишният Н.Д. от София"

11

Ева

преди 13 години

Дядото е измамник и не го защитавайте! Прави сте, че за всички съдебната система трябва да е ЕДНАКВА!!! Но както милионите са кражба, така и стоте лева са кражба, тези хора живеят на гърба на други от народа, и представям си как се кефят и ни мислят за *** и наивници, защото те са много "хитри". Повръща ми се от такива "тарикати". Ако светът беше пълен само с такива, щяха взаимно да се окрадат, избият и унищожат, вместо да си стегнат задниците и да се "прекарат" да работят!!!

fallback