Снимка: МВР
fallback

Полицията търси крадла, теглила пари с чужди карти, съобщиха от МВР.

На 7 януари в столичното Четвърто районно управление софиянка се оплакала, че е открадната дамската й чанта с лична карта, четири банкови карти и пари. По-късно е установено, че същия ден по обед с картите са извършени опити за транзакции от три банкомата в столицата.

След преглед на видеозаписи от охранителни камери в близост до обектите ясно се вижда жена на видима възраст 45-50 г  години, облечена с тъмни дрехи, черна дълга коса, пълно телосложение. Тя е търсената за извършените опити за транзакция от банкомати.

Най-вероятно същата жена се издирва и за друг случай.  На 1 февруари столичанин съобщил за откраднато дипломатическо куфарче с личната му и банкова карта, щофьорска книжка, документи за лека кола “Мерцедес”, нотариални актове и 100 лева. С банковата карта са извършени две транзакции от банкомати в София и са  изтеглени 500 лв.       

Видеозапис от охранителни камери край банковия клон, където е разположен банкоматът е регистрирал жена на 45-50 г.. И тук тя е облечена с тъмни дрехи, черна дълга коса, но този път високо вързана, с лента на главата, пълна. Тя е търсената за неправомерно изтеглените пари от автоматичното устройство.

Характерно за двата случая, е че търсената жена е извършила кражбите на дамската чанта и мъжкото куфарче от кабинети в две столични клиники.

За установяване на самоличността на търсената жена и за издирването й , полицаите от Четвърто РУП-СДВР очакват информация. на тел.  982  811 при гарантирана анонимност.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

47

ferd12

преди 13 години

Според мен трябва дасе промени самата банкова карта например, след всякотеглене да се сменя паролата за достъп.

46

yaro

преди 13 години

свинкя:)

45

22

преди 13 години

Особено този 42.....е такъв *** не бях срещал ,да пише !!!

fallback