Полицаите открили шофьора завързан Снимка: Булфото
fallback

Полицията издирва извършителите на опит за въоръжен грабеж,  съобщиха от областната дирекция на МВР във  Велико Търново.

Инцидентът станал в петък следобед в с. Първомайци, община  Горна Оряховица, когато 35-годишен шофьор на микробус, натоварен с голямо количество цигари, и неговият помощник били  нападнати от двама маскирани.

Нападателите, въоръжени с автомат "Калашников" и пистолет,  вкарали насила шофьора в микробуса и потеглили в неизвестна  посока.

След  около половин час микробусът бил открит изоставен в землището на великотърновското село Самоводене.
Край него полицаите намерили шофьора, който бил завързан за дърво.

Установено е, че стоката останала непокътната, както и сумата от 11 500 лв., която се намирала в микробуса.

Издирването на нападателите продължава.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

71

BUNT

преди 13 години

МАСКИРАНИ ДА НАПАДНАТ ТЕЛЕВИЗИЯТА И ПАРЛАМЕНТА!ТОВА ТРЯБВА ДА СТАНЕ-А КАКВО ЛАЕТЕ ПО ЦЕЦКО ТОЙ ДА НЕЕ УЧАСТВАЛ ТАМ ЧОВЕКА!ПРЕВЗЕМАНЕ НА ПАРЛАМЕНТА И ТЕЛЕВИЗИЯТА!24 ОНЛАЙН УПРАВЛЕНИЕ ОТ ЕКРАНА И ИЗДАВАНЕ НА ДИРЕКТНИ ЗАПОВЕДИ!КОНТРОЛ НА УПРАВЛЕНИЕТО ОТ НАРОДА АКО НЕ НИ ИЗНАСЯ ВЪН ДИРЕКТНО!ЕЖЕМЕСЕЧНО СЪБИРАНЕ НА ПЛОЩАДА НЕВСКИ-ВСЕКИ ДФА МОЖЕ ДА СИ КАЗВА ДУМАТА-ТОВА Е ДЕМОКРАЦИЯТА!А НЕ ЕДИН КОРУМПИРАН ПОЛИТИК ДА ГОВОРИ А НИЕ ДА ГЛЕДАМЕ БЕЗУЧАСТНО!БУНТ! ТУКА ЕГИПЕТ ТРЯБВА ДА СТАНЕ!

70

Милиционерска демокр

преди 13 години

Цецко намерихте ли ги ? Тея две селца са едно до друго а и вие сте силни по влизането с взлом в имота на невинни ... какво чакаш ? Арестувай некой на който му мяза и ... нека да доказва после че е невинен, нали Цецко ?

69

чичето

преди 13 години

Сбъркали са буса момчетата. Или има и още нещо,за което не се анонсира в статията,но се чака някой "информиран" да се "изкози" ,че да го закопчеят...ха дано?! Обаче твърде много са ми съмненията,че тия,дето шетат с автомати и са в униформи,да нямат и радио-станции настроени на полицейските честоти,че и свои хора в другия "отбор"...?!Обикновено за кинти ченгета снасят информация на "приятели" или на бивши колеги,а сетне работата ...е ясна?! И що за дървото,а не в буса,са го вързали - чудя се?

fallback