Снимка: МВР
fallback

Антимафиоти от ГДБОП задържаха 45-годишен педофил, съобщиха от МВР.

Мъжът дал обява в интернет сайта spodeli.info, където предлагал услугата „обучение на девствени момичета”.

Пред журналисти под прикритие той признал, че има и други контакти с малки момичета и момчета.

През скайп правил неприлични предложения на малолетни деца.

От видеоразговорите станало ясно, че педофилът се представял за 35-годишен, редовно им предлагал срещи, на които ги учил как се прави секс.

Той не се безпокоял, че общува с малолетни, независимо че е баща на 11-годишна дъщеря.

На виртуално „малко момиче”, по чийто сигнал тръгнало разследването, той подробно обяснявал стъпките в опознаването на голото й тяло, как да мастурбира и какви ще са предимствата й, ако бъде интимна с него за първи път.

При проведеното разследване антимафиотите документирали престъпната дейност на виртуалния педофил.

Иззети са три компютри, лаптоп, два харддиска и много видео касети с порно.

Срещу виртуалния насилник е образувано досъдебно производство и  му е наложена мярка за неотклонение „задържане под стража” за 24 часа.

Максималното предвидено наказание за извършеното престъпление е затвор до 3 години.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

70

Анонимен

преди 12 години

А ЗАЩО НЕ СА СВАЛИЛИ ТОЗИ САЙТ S?!?!? ТАМ Е ПЪЛНО С ПЕДОФИЛИ И ИЗВРАТЕНЯЦИ И ДЕЦА, КОИТО СИ ПИШАТ И ТЕЛЕФОНИТЕ И АДРЕСИТЕ.

69

Тъпчо Балкански

преди 12 години

Статията и случаят са стари, но темата не. О, бедни данъкоплатецо и примитивни юроди с долно съзнанийце, не загрявате ли как законодателната и изпълнителната власт в тази страна заиграват с низките ви уж морални емоцийки и отклоняват вниманието Ви с кокошкарски закони и акции от по-съществените проблеми?? Ей го, оня там се радва и злобее, че щяли да му спукат *** на този арестувания, ама не се погледне, че той самият е полугладен, няма пари да си плати парното и тока, ама му става по-топло, че някакъв виртуален педофил (страшен престъпник и мафиот) силовите структури са го притиснали за незначително, жалко деяние. Тези кокошкарски акции струват пари от бюджета, мили моралисти! Те няма да отидат за здравеопазване, от което се нуждаете повече! (Повечето от вас са психически болни.) Докато вие се радвате на кокошкарските закони и акции (за това кой как виртуално бръкнал под полата на подрастващо ***, което утре я ***, я наркоманка ще стане), големите фигури безнаказано ви ограбиха и си поделиха тортата и вие ще изпукате в мизерия! Тях няма кой да ги арестува! Тях не ги пипат! (Грабежът е на уважение в България.) Загряхте ли за какво ви говоря? За информация на безсмислеността на целия фарс, който се разиграва в западна Европа и САЩ с тия малолетни обърнете внимание, че в много други страни е допустим сексът с лица от 12 годишна възраст на горе (Мексико) или от 13 (Испания)! За арабския свят да не говорим (само, че там условието е да има женитба, нищо че булката може да е на 11.) Да не би да са пропаднали от това държавите или хората там? Не, нали? Значи истината за тези неща е относителна. Има друг момент обаче: Тези ограничения са част от скритите мерки взети от групата BILDERBERG (гледайте ENDGAME BLUEPRINT FOR GLOBAL ENSLAVEMENT на Alex Jones и други) за намаляване на населението на земята чрез ограничаване на раждаемостта. Много ясно, че колкото повече вдигаш долната граница на възрастта за секс и колкото повече притискаш икономически хората и им отнемаш ресурсите за съществуване, толкова повече раждаемостта ще спада. Радвайте се! Скоро ще изчезнете, щото няма да има бъркания под полите. Ще ви остане само да бачкате, като *** за парче хляб!

68

КЪНЧОПУТКОДЕРОВ

преди 12 години

ПОЛИЦИЯТА ВМЕСТО ДА СЕ ЗАНИМАВА С РЕАЛНИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ СЕ ЗАНИМАВА С ВИРТУАЛНИ ДИВОТИИ! А ВИЕ БУДАЛИ ПЛАЩАТЕ, ЗА ДА ГИ ХРАНТУТИТЕ! АМИ, ЩОМ ПО-ТОПЛО ВИ СТАВА ОТ ТЕЗИ ГЛУПОСТИ! Иззети са три компютри, лаптоп, два харддиска и много видео касети с порно. И КАКВО ОТ ТОВА? И ВЪОБЩЕ ЗА КАКВО ВИРТУАЛНО НАСИЛИЕ СТАВА ВЪПРОС? А ТЕЗИ ПЪК ОТ spodeli.info СА ЕГАТИ КУРВЕНСКИЯ САЙТ, СЪЩО ЗА ОТКЛОНЕНИЕ НА ВНИМАНИЕТО НА ХОРАТА С ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ!! ДА ГИ *** В ЖУРНАЛИСТИТЕ, ЕДНИ ОТ НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ***!

fallback