Снимка: Агенция "Митници"
fallback

Група за разпространяване на цигари без бандерол е задържана вчера при специализирана операция „Юнаците“ на територията на Пазарджик, съобщиха от МВР.

Задържани са трима души, иззети са 761 стека цигари.

В хода на акцията на антимафиотите е арестуван 22-годишният А. А. от областния град. Мъжът превозвал 350 стека цигари от различни марки.

От служебно помещение в града е иззета пратка от 101 стека, адресирана до А. А. Цигарите в нея също са от различни марки.

От дома на негов съгражданин – 20-годишния Н. И., са иззети 52 стека цигари.

Подобни марки цигари „излезли” и при претърсване на лека кола и избено помещение, ползвани от 31-годишния И. Б. от Пазарджик, където са открити 38 стека от различни марки.

От два гаража, ползвани от групата, са иззети общо 220 стека цигари.

Общото количество на иззетите цигари в късове е 152 200.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

70

rumen221

преди 13 години

Приятели,Пуснаха кораб с контрабандни цигари, които вече се продадоха на женския пазар... и контрабандна влакова композиция със спирт...Но властта не спи, а се бори с контрабандата...:Ето справка от ДАНС, от същия ден:..." - В смесен магазин в село Малиново, община Ловеч, са намерени и иззети 67 кутии цигари без бандерол и пет литра ракия...".., .. В задния двор на баба Кина от Горно Уино, намерили кило Шльоковица и пунгия с качак/тюнюн, закопани заради данъчните, още през Балканската война обаче, Бай Пешо Манафов, от същото село, се е зарекъл лично да се отблагодари на министъра и хората му от ДАНС, дето ровили в задния двор на изгората му А един приятел ми каза, че Министър Цветанов, лично се снимал със заловената селска контрабанда..., докато от мафията му превеждали в Швейцария, поредния "благодарствен" милион...

69

70

преди 13 години

Е това е ясно съгласен съм! Ама разликата от печалбите е огромна.

68

Анонимен

преди 13 години

до 67Ти не си добре,това да не е луканка.Дали децата ти ще ядат от 5 лева или от 150лева,пътя към гробищата е един.

fallback