Снимка: Булфото
fallback

Долни крайници, почти изядени от кучета, са намерени близо до новия гробищен парк в Дупница, съобщиха от Спешния център в града. 

Служителка от парка е подала сигнал в полицията, след като видяла четириногите да разнасят части от трупа. 

Предполага се, че тялото е на клошар, който обитавал района и вероятно е починал от измръзване. 

Останките са изпратени за изследване в кюстендилската болница.

Издирването на останалите части от тялото, както и другите оперативни действия по случая продължават, съобщи ОД на МВР-Кюстендил. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

17

избори

преди 13 години

как да гласуваш за някого като няма и един нормален - няма кой да защитава хората !! далаверата е голяма и Бойко трябва да крадне пък ако ще и хора да не останат по улиците..... хуманно към кучетата - животински към хората !!

16

Анонимен

преди 13 години

Докато кучкарите пускат ей така без отговорност кучетата по улиците, така ще бъде. Пред блока имахме едно куче, преди двегодини някой пусна ***, тая година още едно малко, гледам наскоро пуснали 4 малки кученца. Значи след 3 месеца стават глутница. Виновни са само кучкарите, защото са безотговорни, не се грижат за уличните кучета, само парадират. Другите хора ги съжаляват, а те отчитат дейност. Време е Дянков да си вземе данъка от общините - по хиляда лева на куче. Белким се стреснат общинарит

15

Анонимен

преди 13 години

По закон ще задължават общините да осогуряват луксозни приюти за ***.А за бездомниците? Тях кучета ги яли.Почти всички бездомници са на улицата заради психическо заболяване. Има и такива, които го правят от мързел, но те са изключения.

fallback