Снимка: Булфото
fallback

15-годишен младеж е арестуван по подозрение за блудство с три малолетни момичета от Варна.

Гаврата с невръстните момичета, две от тях на по 4 години и едно на 8, била извършена в петък точно по обяд.

До момента е установено, че извършителят на изнасилването е на 15 години, от Варна. Адресната му регистрация е ул.”Велчова завера”, в сърцето на ромската махала на морския град.

Там в една от стаите на жилището си той накарал момиченцата да се съблекат, като преди това ги подлъгал да поиграят вътре в дома му, вместо да стоят на улицата на студено.

Заедно с трите дечица била и тяхна приятелка. Докато 15-годишният варненец се гаврил с останалите, тя успяла да избяга и да разкаже за случващото си на майка си.

От прокуратурата в града вече са образували досъдебно производство.

На мястото на престъплението е извършен оглед и са иззети доказателства. Малолетните деца са освидетелствани.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

43

Варненец

преди 11 години

Улица Велчова завера изобщо не е "в сърцето на ромската махала", но без съмнение е близо. *** живеят само в най-горния край, но това са подробности. Не ни питайте заради тая близост как се гледат деца, какво е да се прибираш по тъмно или да чакаш детето ти да се прибере. Докато тоя цирей *** махала стои в центъра на Варна, така ще е. И докато Кирчо се прави, че не е чувал за такива проблеми.

42

Анонимен

преди 13 години

eiii tyi ne e wqrno ne e stanal0 taka kwi neshta pishete wi lydii li stee kat00 razychite kakw0 e stanal0 t0chn0 t0gawa pishete sh0tt azz p0znawam m0mcheta ii znam kakw0 e stanalo ne e taka kakt0 g0 pishete

41

Ив.Савов

преди 13 години

Поредната *** история.Тя не е от вчера.Това е било винаги,откакто егопетските копти са се смесили с индийските парий по БГ-земите.Не че одобрявам направеното от "баткото", но защо аудиторията не се подлюти толкова по "Случая Кузов"?

fallback