Снимка: Булфото
fallback

Скитник бе осъден на шест месеца пробация за кражба на луканка и салам, съобщиха от Варненския районен съд.

На 3 юли миналата година от магазин за хранителни стоки в района на „Шишкова градинка” 33-годишният Живко Петров откраднал две луканки и щафета салам на обща стойност 20 лева.

Колбасите мъжът изнесъл незабелязано от продавачите под блузата си.

Служителите в магазина забелязали кражбата при преглед на охранителните камери, а подсъдимият бил задържан по-късно същия ден, когато отново посетил магазина.

Подсъдимият страда от зависимост към хероин, има и други присъди.

Присъдата му подлежи на обжалване в 15-дневен срок.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

90

Иво

преди 13 години

по-добре да го бяха вкарали в затвора,там поне ще го нахранят и може да се поизчисти от дрогата,в културните страни такива хора ги пращат в болница а не на пробация

89

Анонимен

преди 13 години

и какво друго постанови съдът?НИМА ЧОВЕКА ОТ ГЛАД НЯМА ОТНОВО ДА НАПРАВИ НЕЩО ЛИ? ЧЕ ТОЙ МОЖЕ И ЧОВЕК ДА УБИЕ, ГЛАД, ГЛАД - ТОВА ВОДИ ДО ДЕПРЕСИЯ, НЕРВНОСТ И НАСИЛИЕ.И В НЯКОЙ СОЦИАЛЕН ДОМ МЯСТО НЕЩО???ОСЪДИТЕЛНА ПРИСЪДА - ТОВА Е ПРЕМИЯ ЗА ПРОКУРОРА, КАК, % .СМЕШНО !ЖАЛКО !

88

брат

преди 13 години

Колеги можели някой да ми отговори -Имам забрана да не влизам в Гърция за 5год.издадена от гранична полиция а не от съд все още.Ако влезна и тез полицай ме видят дали могат да укаушат.ПУСНАТ СЪМ ПОД ГАРАНЦИЯ ПРЕДИ 10м от следователа.

fallback