Цветелин Кънчев Снимка: БГНЕС
fallback

Синът на Цветелин Кънчев е задържан за кражба на метални тръби, съобщиха от МВР. 

В събота около 00.30 часа полицейският автопатрул на Пирдоп е забелязал микробус със съмнително поведение. Той е спрян за проверка. В него са се возили три лица.

Микробусът е бил пълен с нарязани метални тръби и инструмент, с който те са били нарязани.

При проверката е установено, че микробусът е собственост на фирма „Флоранс” на Цветелин Кънчев.

Георги Богданов е шофьорът на микробуса. Вътре са се возили Микеле Цветелинов Кънчев и Милен Николов Димитров. И тримата са от Златица, съобщи Фокус.

От проведените полицейски действия се е установило, че тримата са откраднали металните тръби от хвостохранилище „Бенковски”, собственост на фирма „Елаците мед” АД в Мирково.

Лицата са задържани за 24 часа. На шофьора Георги Богданов и сина на Цветелин Кънчев – Микеле, е постановена мярка за неотклонение „подписка”.

Те не са осъждани и няма достатъчно данни за задържане под стража. Милен Димитров е с мярка  задържане под стража за 72 часа, тъй като той е криминално проявен, осъждан и е лежал в затвора.

Стойността на откраднатото тепърва ще се оценява.  Количеството също ще бъде установено допълнително, но по първоначални данни металните тръби са около 1 тон, съобщават още от МВР.

Цветелин Кънчев беше осъден докато беше депутат за грабеж, изнудване и отвличане, но вицепрезидентът Ангел Марин го помилва.

Лидерът на "Евророма"  не поддържа контакт със сина си от няколко месеца. За кражбата на метални тръби и задържането на Микеле Кънчев е научил от медиите:

„От няколко месеца сме в тежък семеен конфликт. Самият факт, че на 10 ноември ми се роди внук, негов син и аз още не съм виждал внука си, говори красноречиво в какви отношения сме. Не отговаря на истината, че микробусът се води на мое име, тази фирма е продадена преди 10-12 години".


 

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

312

ПОЗНАВАМ ГО ЛИЧНО

преди 13 години

Г-н Кънчев нито е ***, нито *** са го отгледали. Майка му - лека й пръст беше години наред гл. счетоводител на Градския народен съвет в гр. Златица. По-късно в Обнастния съвет в София. Баща / мир на праха му/ му работеше като шлосер в р-к Челопеч. Изключително свестни и интелигентни хора. Ето така се манипулира обществото - г-н Кънчев - ***. НИЩО ОБЩО НЯМА С *** ПОТЕКЛО - ОСВЕН ТОВА, ЧЕ ВСИЧКИТЕ МУ ЖЕНИ СА ОТ Т.Н. СРЪБСКИ ***

311

убеден

преди 13 години

Кръвта на вода не става! Нали

310

Анонимен

преди 13 години

Микеле-****** италианска

fallback