Снимка: БГНЕС
fallback

30-годишен мъж е пребит и намушкан с нож около 2,30 часа тази нощ в Благоевград.

Крум Кирилов е опериран по спешност, животът му е извън опасност.

Към 2.30 часа тази нощ мъжът отишъл до денонощния магазин, за да си купи цигари. На излизане е нападнат, по думите му от 4-5 младежи скинари.

Те започнали да го ритат, след това му нанесли прободни рани с нож в главата, врата и гърба. В крайна сметка му взели и петте лева, които имал в себе си.

Пострадалият е транспортиран в Спешното отделение на благоевградската болница. 

За инцидента е уведомена полицията. Нападателите се издирват.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

368

Пънкс

преди 13 години

Олеле, бедния ***, като издирвате нападателите - да ги почерпите по едно от мен...ама пари за цигарки има, човечеца, после ще се жалва, че бил дЕскреминиран и тънел в немотия. Няма да се очудя, ако е нападнат поради лична мъст от някой негов *** събрат или е прекалил с парцуцата и паважа сам го е джаснал по кухарката. Вместо звезди, скинове видял..

367

...

преди 13 години

Хм...аматьори...

366

axaxaxaxa

преди 13 години

"нападнат, по думите му от 4-5 младежи скинари." aпо мои думи просто братятя му роми са го нападнали заради 5-те лева за да си купят още ракия :) защо на *** все скинарите са им виновни...аз скинари не съм виждал от поне 5 години никъде.... ама *** каде ги виждат...даже обратното навсякъде виждам *** и нито един скинар вечер... така че бай *** да вземе да си промени показанията и да не лъже :)

fallback