Снимка: БГНЕС
fallback

Двама дилъри и един купувач на наркотици са задържани при полицейска акция в четвъртък  в София, съобщиха от МВР.

Криминалистите действали по сигнал, че лица разпространяват дрога на ул. “Индже войвода”.

Служителите от сектор “Наркотици” установили, че пред сграда на улицата е опъната найлонова шатра, под която стояли двама мъже.

Към тях често се приближавали хора, давали на единия пари, а вторият подавал нещо на "клиентите".

След като пореден клиент влязъл под шатрата, по време на покупко-продажба криминалистите задържали двамата продавачи – Р. В. на 54 години, който прибирал парите, и 25-годишния Д. М. с прякор Мамули, който давал стоката.

При огледа на място са намерени 19 полиетиленови пакетчета, кутийка с още 25 пакетчета и стъклена захарница с девет самозалепващи се пликчета.

Веществата, изследвани при полеви наркотест, реагирали на хероин, амфетамин и марихуана.

В последвалите процесуално-следствени действия в жилището на Мамули са открити 177 пликчета с висококачествена марихуана с общо тегло над 200 грама.

Купувачът, който също е бил задържан при акцията, е освободен след разпит.

Единият от задържаните дилъри – Р. В., е с няколко присъди за разпространение на наркотици.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

50

Кардашев

преди 13 години

Продава се хероин в целият Варненски квартал максуда по дължината на улица Петко Напетов има поне 30 къщи с *** шиткащи хероин, а клиентите им стоят по цели дни и нощи там на опашка.Какво се правя, те куките си купуват от там.

49

Кардашев

преди 13 години

наркоманите са на дрога, а дали е трева или амфети, или хероин, това е въпрос на избор.По думите ти разбирам, че само по вестниците си виждал проблема с дрогата, но палиш по джойнт от време на време.Мит е , че дилърите продавата една дрога.Ако си на джойнт, едва ли те интересува, че дилъра ти продава хероин, а и той няма да бие тъпана.

48

PPP

преди 13 години

Нещо не ми се връзва тази статия... В центъра на София си опънали на улицата шатра и продавали всички видове наркотици?!?! И другото което е, че тези които пушат трева не взимат хероин! И амфетамина и хероина са много различни наркотици и надали ще се събират "наркомани" от всички видове на едно място за да си пазаруват... Пушещите трева няма да идат никога на място където се продава хероин... Абе от къде я намерихте тази новина въобще? Абсолютна полицейска полЮция на ЦЦ е това! Не вярвам!!!

fallback