Снимка: Булфото
fallback

14- годишно дете и възрастна жена загинаха при катастрофа на автомагистрала "Хемус" близо до Правец, съобщиха от Националната дирекция "Национална система 112".

Инцидентът станал малко преди 14 часа, когато са се блъснали камион "Скания" и автомобил. Според първоначалните данни камионът е започнал да изпреварва автомобила и при маневрата го е блъснал. От удара детето е изхвърлено от колата.

Катастрофата е станала в платното в посока към София, движението в тази посока бе спряно за кратко време.

С линейка на ЦСМП Правец в „Пирогов” е транспортирано и хоспитализирано момче на 10 години. То е с черепномозъчна травма, в кома и с опасност за живота.

Майка му и баща му са откарани в линейки на филиала на Спешна помощ – Етрополе, до МБАЛ Ботевград, където са приети в Спешното отделение.

Мъжът е на 36 години. Той е с контузия на дясното рамо. Съпругата му е на 34 години. Тя също е с контузия на рамото. Двамата са получили необходимата им медицинска помощ и са освободени за домашно лечение.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

98

Анонимен

преди 13 години

Много елементарен и лесен е начинът това да престане - СПАЗВАЙТЕ ПРАВИЛАТА и когато следващия път ви изпревари камион, автобус или каквото и да е, щом шофьорът му е очевидно *** просто се обадете на 112 - обажданията се записват и не могат да покрият обаждането и да не предприемат нищо. Мир на праха им.

97

онбашията

преди 13 години

колко тъпо парче трябва да си за да ти се привиждат беемвета и джипове, при положение че ясно си пише - камион. май не си успял да събереш 5000 лева за беемве и сега живота ти е тотално безсмислен.

96

Dimo

преди 13 години

Karam si sno6ti sys 50 km , i nekaf me zasi4aaaa rqzko zamalko da se udaraaa , sigurno mu pre4i tova 4e spazvam pravilata ...

fallback