Снимка: БГНЕС
fallback

19-годишен младеж с 23% изгаряния и опасност за живота е приет в Секцията по изгаряния и пластична хирургия на „Пирогов“, съобщиха от болницата.

Младежът пострадал при опит да краде кабели от желозопътната мрежа в района на Слатинската зеленчукова борса. Обгорели са двете му ръце, шията, гърдите и корема.

В Спешното на „Пирогов“ са приети и 7 души, пострадали при катастрофи. Трима от тях са оставени на лечение.

Мотористът без книжка  А. Н. на 20 г. след употреба на алкохол се е ударил в стълб на площад "Велчова завера". Има фрактура на дясното бедро.

63-годишната Ж. К. е с мозъчно сътресение и хематом на челото. Пострадала е на пешеходната пътека на бул. "Рожен" срещу гара Север.

След катастрофа е приет на лечение и Р. М., на 46 г., с фрактура и луксация на дясното рамо.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

28

АНОНИМЕН

преди 13 години

ОТПРАВЯМ АПЕЛ КЪМ ВСИЧКИ ОСИГУРЯВАЩИ СЕ КЪМ ЗДРАВНАТА КАСА ДА СТАЧКУВАМЕ ЗА ЛИЧНА СМЕТКА И НИКОЙ ДА НЯМА ПРАВО ДА НИ БЪРКА В СМЕТКАТА ДА ВИДИМ ТОГАВА КАК И ПОКАКЪВ НАЧИН ПАРИТЕ НИ ЩЕ БЪДАТ УПОТРЕБЕНИ И ОТ КАДЕ НАКЪДЕ АЗ ЩЕ СЕ ОСИГУРЯВАМ А ДРУГ ЩЕ СЕ ВЪЗПОЛЗУВА КОЙТО НЕ Е ОСИГУРЕН ДА МУ ПЛАЩА ДЪРЖАВАТА ЗАЩО АЗ ИЛИ НЕ МЕ ЗАДЪЛЖАВАЙТЕ ИЛИ НА ЛИЧНА МОЯ СМЕТКА АКО ТЕЗИ ПАРИ НЕ МИ ПОСЛУЖАТ НА МЕН ЗАЩО ДА НЕ ПОСЛУЖАТ НА ЧЛЕН ОТ СЕМЕЙСТВОТО МИ АМИ НА НЯКОЙ *** КРАДЕЦ

27

Анонимен

преди 13 години

как така ще го лекуват???с чии средства...да го оставят да мре *** мръсен!

26

читател

преди 13 години

Като е почнал да гори, да беше изгорял до край. Жалко, че не е имало някой да му плисне малко бензинец, след токовия удар, ех колко жалко..

fallback