Снимка: БГНЕС
fallback

Петър Стоянов (Сумиста) е преместен в друга клиника, за да няма контакт с хора. Това се наложило поради изключително тежкото му здравословно състояние и създалото се напрежение покрай него.

Това съобщи пред агенция БГНЕС адвокатът му Николай Беров, който днес се е срещнал с него.

Петър Стоянов има хипертонична и ендокринологична криза, съобщи още Беров.

Той опроверга излязлата по-рано днес информация, че обвиненият за ръководител на въоръжена престъпна група за убийства по операцията  "Килърите" е изчезнал мистериозно и е в пълна неизвестност, след като бе освободен от ареста.

Днес Сумиста не се яви в телевизионно предаване поради влошеното му здравословно състояние. 

Още вчера обаче той е бил изписан от Военна болница, съобщи ген. Стоян Тонев.

Oще по темата

Председателят на Българската федерация по сумо Петър Стоянов бе задържан при акцията "Килърите" и по-късно освободен с по-лека мярка за неотклонение "подписка".

Тогава Сумиста не бе в съдебната зала, за да чуе решението на съда. Преди началото на заседанието той подаде декларация, че не желае да се яви.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

47

agoncev

преди 13 години

i mene priberete, imam kakvo da kaja i za porucitelj EMIL HURSEV, stiga se e kril zad bancovite sredi, neka se vidi i kriminalnoto mu dosie i vruzkata mu s PETUR STOJNOV SUMISTA

46

Bam-Bam

преди 13 години

Много болни тия наши претъпници:( Направо започнах да ги съжелявам и започвам да си мисля,че именно нуждата от лечение ги е подтикнала към престъпление.Те не са виновни. Нека съдът да ги освободи,а ние да направим една смс кампания за да съберем средства за тяхното лечение

45

C,C,

преди 13 години

DO KOLEGITE DOFTORI, DETO NE ZNAJT 6TO E ENDOKRINOOGI4NA KRIZA.PRIMER.MOJE DA VI ZABOLI PROSTATATA,AKO PENISAT DETO VI GO VKARVAT E PO GOLJM-I ETO ENDOKRINOLOGI4NA KRIZA.

fallback