"Килърите". Снимка: БГНЕС
fallback

Софийският апелативен съд пусна от ареста четирима от петимата задържани за убийството на Юри Галев.

Петър Стоянов, Янко Попов, Васил Костов, Методи Иванов и Георги Петков бяха сред 20-те души, задържани при специализираната операция "Килърите" на МВР на 23 юли.

Днес магистратите наложиха мерки за неотклонение "подписки" на Янко Попов, Васил Костов, Георги Петков и Петър Стоянов - Вожда.

Oще по темата

Според тях липсват доказателства, с които може да се направи обосновано предположение, че те са съпричастни към убийството на самоковския общинар и бизнесмен.

Единственият, който остава в ареста, е Методи Иванов, но не защото има доказателства срещу него за съпричастност към убийството, а защото в дома му е намерен незаконно притежаван автомат "Калашников".

От представената в съда експертиза стана ясно, че не с този автомат е стреляно по Юри Галев.

Според САС липсват и мотиви за поръчителството на сочения за подбудител на убийството Янко Попов.

Няма и доказателства Георги Петков да е прекият извършител на стрелбата срещу Галев.

Съдът твърди, че органите на реда не са се постарали да установят къде се е намирал Георги Петков по време на убийството.

Решението на САС е окончателно и не подлежи на обжалване.

В рамките на деня това е втори случай на освободени от съда обвиняеми.

По обед, отново поради липса на доказателства, от ареста бяха пуснати трима от арестуваните в акцията "Всичко коз".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

489

Елизабет

преди 13 години

Това е съботаж срещу държавата и силата й в лицето на Бойко и Цецо.Така наречените"съдийки"по ирония на съдбата са работили против държавата.Втехния хор пее и неуспялата "вицепрезидентка"на Петър Стоянов,която хората не искаха,*** Куцкова.Пригласят им журналисти,Лазар Груев,затова не върви и после казваме-ама не върви.

488

Анонимен

преди 13 години

парадоксите на един пожарникар:Зар Дървояд ги направи Генерал.Преди изборите хунвейбините на Генералът нарекоха Станисхев СерГей.Комсомолците от БСП отговорих чевръсто: от СерГеи на ГейНерал.Герелът рече че чичо Йосич бил бързомокро поръчал килърите да му сменели памперсът .Комсомолците само това чакаха: рекоха и отсекоха "От ГейНерал та на ГейАнал.Генерал = ГейАнал! Азис издирва телефона за да се кацел на маркуча-тъпотии. Комунистически извращения са това. Бойко е горд че е пожарникар. Комунистите че е гей, таман си мислиме че и двамата са кауша единиат ще е левият гей на Султан Тиган другият десният гей. Ахмак Тиган се уреди с два милиона и два гея. Господи Боже а сега.иначе като си имаме посланник в София от САЩ защо Бойко прескача посланникът и не му предаде на него документите за Медузите от Чрният Кос и Уриниралите Онанирали. па посланникот е тук да представлява държаватя САЩ. Защо Боце прескача човеко? Посланникот усилено учи български, даже е чут да казва при вечрно посещение на Цъталина на некакв по спортни *** и футболна топка под мишница да иде да му варди колата...излиза че Борисов ама никога не е инструктиран от тоз посланник по въпросът за съдилищата и затова Боце и Цеце са пращат декюметъте чааак в усето.от което следва че или Боце незачите тоз посланник или че Посланникът наистина е одил по малките цасове извън посолството. аз лично невярвам на нито една теза. аз съм ***, гупак и ***. аз обичам да си пием ракията, да гледам новините и да си пишем глупостите.Народе, това с киларите ще го преживееме, ама със загубата на Шкумбата това на Бойко нема да му го простим. да остави нас тука бедните кратуни без Шкумба в ръцете на Трифонов си е чиста проба народно предателство и молим така да се кае, баш наи супер главният прокурор да погне до дупка Боце, Цеце и Никето Извъншеният престъпник за злоупотреба с културата на нашият народ бе.Ето как Комунистите изнесоха културното наследство на нацията в Чикаго. Нямаме Шкумба вече. Плачи народе.

487

za 507

преди 13 години

sydebnia systav se opravi.........zarabodiha za po edno hotel4e na moreto

fallback