Снимка: БГНЕС
fallback

Двама 19-годишни младежи са арестувани по подозрение, че са извършили 12 кражби само за денонощие, съобщиха от МВР.

Тийнейджърите – родом от Златоград и Айтос, са задържани в София след съвместна акция на полицаи от Смолян и от Столичната дирекция на вътрешните работи.

Разследващите смятат, че двамата са извършили дузина обири на магазини и заведения в Златоград в нощта на 15 срещу 16 март.

Тогава бяха обрани 7 магазина, павилион, дрогерия и три кафенета. Бяха задигнати общо 1400 лв., цигари, ваучери за мобилни телефони и други стоки на обща стойност над 2000 лева.

Младежите са познати на полицията за множество кражби, включително на автомобили.

Единият от задържаните е заподозрян и за кражба от хранителен магазин в Златоград на 8 март 2010 г., когато след взлом на входната врата бяха задигнати около 250 лева, алкохол и цигари.

Двамата са откарани в районното управление в Златоград, където ще останат в ареста за 24 часа, след което разследващите ще поискат да им бъде наложена постоянна мярка “задържане под стража”.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

27

aaa

преди 13 години

unri beeeeee

26

anonimka

преди 13 години

ima imena,ne si pro4el dobre,ne sa ***,ne sa izvar6ili te tezi krajbi,dobre gi poznavam,tova 4e predi sa napravili gre6ka,ne moje ve4no tqh da gi obvinqvat..to 6te se dokaje v suda

25

Gacko

преди 13 години

Тийнейджър е всеки, на който моментната възраст на англииски завършва на "teen".В случая "nineteen". Как да не са тийнейджъри !? Ограмотявайте се поне малко, преди да пишете смешни мнения. А отдавна трябваше да смените маймуницата с кирилица, ако все пак не сте маймуни.

fallback