Снимка: БГНЕС
fallback

Премиерът Бойко Борисов заяви, че очаква до края на тази или до средата на следващата седмица МВР да приключи операция, от която очаква много.

Той отказа да конкретизира за какво е полицейската операция, но вътрешният министър Цветан Цветанов уточни, че тя не е в сферата на политиката и енергетиката, а е насочена срещу хора, които се занимават с престъпен бизнес.

На въпрос дали МВР търси някое от емблематичните имена от престъпния свят, Цветанов заяви, че всичко е възможно.

Бойко Борисов уточни, че няма нужда да се прибързва, а "в новите условия, когато трябва да се дават по-добри доказателства пред съда, приемам, че е по-добре да се изчака седмица-две".

"Няма една сфера, в която да не сме разкрили корупционни практики и да не сме ги дали на прокурор", допълни премиерът.

Важно е да се обяснява на хората, че данъците в България са най-ниски в цяла Европа, защото от "приказките на президента и опозицията" те се объркват, коментира още Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

119

Боби

преди 13 години

Като чуя някакво такова популисткосравнение направо се хващам за пищова.А хората изобщо нямат нужда да им се обяснява,че и заплатите са най-ниските в Европа.

118

м

преди 13 години

Аз предлагам и срок на тези да поставим.Примерно..до края на годината да видим някакво развитие на заплати и пенсии.Относно скапаните им акции...давам срок до утре да изчезнат.

117

наблюдател

преди 13 години

Отрганизираната престъпност е хукнала по врачки и гледачки си лее куршуми от страх а не и напраят спецоперация колко напраиха на маргините сеа ако искат моат да осъдят бг то .Иаче некой спецфелацио на хамериканците със сигурност

fallback