Проверката из търговските обекти е завършила с конфискуване на алкохол. Снимка: БГНЕС
fallback

Полицаи от Банско задържаха собственик на заведение, който не позволил на полицейски екип да влезе вътре за проверка на контрола на акцизните стоки, съобщи МВР. 

Случката станала на улица. "Цар Иван Асен", където собственикът – 66-годишен мъж, не пуснал полицаите и се опитал да унищожи туба с наливен алкохол.

Той оказал и яростна съпротива, псувал проверяващите и ги заплашвал.

Задържан е с полицейска заповед за 24 часа, по случая е образувано полицейско дознание.

Полицейската операция за проверки на заведения е проведена на територията на общината с участието на представители на митниците.

Инспектирани са четири търговски обекта, в два от които са установени нарушения.

Митническите служители са иззели 11 литра наливен алкохол и шест бутилки алкохол, облепени с бендерол с изтекъл срок на валидност.  

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

18

данъчен

преди 13 години

В Банско на прасето казват "гуе"/гуде/.Е-те това е гуе-***,налита на хапане и лъщи от мазнина!Такива са навсякъде....

17

Бачо

преди 13 години

Абе като ви чета, май се сте от кримиконтингента...куки, муки....а тоя кавал освен задържането трее да му отперат един як бой...посягаш ли на униформа , посягаш на държавата. Май полицията трее да побийва повече.

16

перт

преди 13 години

Не си постъпил човешки, кръчмарю? Полицаите са дошли да те уважат, да ги почерпиш, да видят дали си скътал няколко тира в избата? А ти - лабут? Трябваше са ги почерпиш, да ги настаниш, да им направиш салатки? Ами, ако утре отидеш до МВР за паспорт и те натупат, на портала? Ще си помислят, че искаш да им провериш регистрите и дали им работят фотоапаратите и .... бой? Помисли, до какво ще доведе тази твоя мускулна тяга? Вероятно, до работа в затворнически цех, но идеята е, че трябва да си хуманен!

fallback