Снимка: БГНЕС
fallback

Нарколаборатория за производство на синтетична дрога е разбита тази нощ в Костинброд, обявиха от МВР.

В операцията са арестувани двама братя – на 24 и 26 години, вече известни на полицията за различни престъпления. Антимафиотите атакували четириетажната им къща около 1 часа тази нощ.

При претърсване в помещение на първия етаж бил открит самоделен метален казан с капак, специално оборудван с изход и лула, предназначен за производство на синтетични наркотици.

Взетите проби него са реагирали на синтетична дрога. Открита е и пластмасова туба, за която се предполага, че съдържа оцетен анхидрид, както и девет ампули и половинлитрово шише с течен карамел, използвани за прекурсори.

Двамата братя са задържани за 24 часа. Материалите по случая са докладвани на районната прокуратура в Костинброд. Образувано е досъдебно производство.

Арестуваните са криминално проявени. Единият е регистриран за кражба, два пъти за унищожаване и повреждане на имущество, хулиганство, нанасяне на средна телесна повреда. През 2007 г. е осъден за притежание на наркотици.

Брат му пък е регистриран за кражби, шофиране в нетрезво състояние, хулиганство.

Само преди година при подобна акция братята са били отново арестувани, за същото деяние. Тогава са били иззети незаконен пистолет, метамфетамин и вещества, ползвани като прекурсори.
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

28

Яо (ма не на Вейо)

преди 13 години

Идвай с ремаркето ако не верваш - ама като запалиш съединителО на фолфО щото нема да можеш да си ги закараш да не се оплакваш?Требва да се съберете целата фамилия до 10-то колено после, за да ги вкарата в мазето - че сам ще гребеш една седмица !Те затова направиха пътя - да може камионите да правят повече курсове че се е напълнило с амфетаминови поганци у барбалото !Сега ще пускат и метро с товарен вагон и на Сердика ще се изсипва по 3 пъти на ден - а събота, неделя и официалните празници- х6

27

ivan

преди 13 години

26

..

преди 13 години

mai ti ne si naqsnona edro daje po malko i ot 2lv. tva vseki go pravi veche

fallback