Станислав Ангелов – Сиси. Снимка: mvr.bg
fallback

Пернишкият окръжен съд произнесе най-тежката си присъда от десетилетия, след като наложи доживотна присъда на Станислав Ангелов Методиев – Сиси. 

Тъй като делото за убийството на Цветелин Карпузов, Биляна Кръстева и Кирил Христов бе гледано по съкратеното съдебно следствие, доживотната му присъда се определя с право на замяна за всяко едно от убийствата.

Съдът определи и обезщетения на близките на жертвите – на двете деца на Карпузов и сина на Биляна Кръстева по 150 000 лв., на майката Любка и съпругата Мариела Карпузови по 100 000 лв. и на родителите на Кирил, Христо и Роза Ангелови – по 100 000 лв.

Отнемат се в полза на държавата двата леки автомобила, собственост на 26-годишния Станислав – BMW и Мерцедес и 6 мобилни телефона, иззети при задържането му.

Близките на трите жертви останаха недоволни от смекчената присъда, категорични са, че ще обжалват.

Всички те настояват за доживотна присъда без право на замяна.

Oще по темата
10 май 2009 20:01
42
Присъдата подлежи на обжалване пред Софийския апелативен съд в 15-дневен срок.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

80

???????

преди 13 години

ЗА КАКВО "ПРАВОСЪДИЕ" ИДЕ РЕЧ В ТОЗИ СЛУЧАЙ????? ЕЙ,БОГУ НЕМОГА ДА ПРОУМЕЯ? МОЛЯ НЯКОЙ ДА МИ ОБЯСНИ! ТОЗИ ....ДОРИ НЕЗНАЯ КАК ДА ГО НАРЕКА.....НЕ ЗАСЛУЖАВА И МИНУТА ДА ДИША,КАМО ЛИ ДА МУ НАМАЛЯВАТ ПРИСЪДАТА!ПРИ ТАКИВА СЛУЧАИ ПОДОБНИ *** ТРЯБВА ДА ГИ СЪДИ НЕ СЪД......А БЛИЗКИТЕ НА ЖЕРТВИТЕ!!!

79

kesig

преди 13 години

Varnete smartnata prisada.Ne e 4estno da go hranim cial jivot toj tiumbelin!Za takova zversko ubistvo v drugite datjavi izdavat 3 smartni prisadi...

78

Сандокан с 2та ножа

преди 13 години

човекО има супер прякор като за пандиз - СИСИ ;)) На батко играчката..

fallback