Министър Цветанов. Снимка: Булфото

Още четирима души са задържани за побоя тази сутрин в трамвай номер 20, съобщи министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов, цитиран от "Фокус".

По-рано днес бяха задържани двама мъже на 21 и 27 години по подозрение за съпричастност към сутрешния инцидент, при който група маскирани пребиха четирима души в трамвай.

Общият брой на задържаните става шестима. Продължава работата на полицията по изясняване на всички участници в тежкия инцидент.

"Столична дирекция на вътрешните работи ще работи през цялата нощ, за да издири всички участници в инцидента и те да си понесат отговорността", каза вътрешният министър.

Трима от задържаните са криминално проявени, предимно за хулигаство, коментира Цветанов. Единият от тях е регистриран за нанасяне на средна телесна повреда през януари 2010 година.

Още по темата

На една от спирките в район “Искър” маскирани нахлули в трамвая и нападнали с метални предмети петима младежи на възраст между 17 и 23 години, на следващата спирка слязли и изчезнали в неизвестна посока.

Пострадалите са получили медицинска помощ, един от тях е оставен за лечение в болница без опасност за живота.

По случая работи столичното Осмо РПУ. Инцидентът стана около 10,40 часа. По първоначална информация сблъсъкът е между крайно леви и крайно десни групи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase