Снимка: БГНЕС
fallback

„Хонда“, в която са се возили четирима младежи, падна снощи от мост над река Лом, между село Трайково и село Сталийска махала, съобщиха от МВР.

19-годишният шофьор – Янислав К., изгубил контрол над колата точно на моста, хондата минала през парапета и паднала в реката.

Загинал е 20-годишен младеж, а други двама – на 20 и 21 години, са ранени и са в ломската болница.

Шофьорът е изчезнал и полицаите в момента го издирват. Те предполагат, че младежът или е отнесен от придошлата река, или се е уплашил и се е укрил.

Спасители от Гражданската защита претърсват реката. Те са извадили автомобила, който е унищожен напълно.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

16

морски

преди 14 години

проблема не е в преградите.а в това че все още се продават книжки и като има родители да кууват скъпи и мощни коли на глезените си момченца(момиченца).трябва да се търси отговорност и от родителите и от инструкторите и от изпитващите.

15

anti

преди 14 години

Не са тези, права ограда си е, да не може да се прехвърли или да преобърне кола, а да откскочи или да се завърти, но да остане на пътя. Като се сетя колко коли скочиха от Хемус и Тракия, моста на Бяла и този, последния дето се наниза като на шиш на мантинелата не мога да не им тегля една майна на инженерите

14

баба

преди 14 години

Интересно как са успяли все пак да извадят автомобила (или по-скоро КАКВО точно са успяли да извадят), след като е бил "напълно унищожен"?

fallback