Бизнесменът Стоян Стоянов. Снимка: Dnes.bg
fallback

„Обвиненият за убийството на Стоян Стоянов – бургаският бизнесмен и собственик на фирма „Гранити” – Стоян Петров, по прякор Килъра, вероятно е зад граница, и то не без помощта на Варненската прокуратура и полиция.

Наглостта стига дотам, че не е издадена европейска заповед за задържането му, нито е обявен за издирване от Интерпол”.

Това каза специално за Dnes.bg Бранимир Балачев, адвокатъът на сочения за поръчител на убийството на Стоянов – Галин Костов.

Oще по темата

По думите на юриста, в хода на делото Килъра дал декларация на защитника си, от която ставало ясно, че показанията му, които е давал по делото „Гранити”, са били „измъкнати” под натиск.

”Все още за нас е загадка кой показа трупа на Стоян Стоянов край Обзор, но съм сигурен, че това не е Килъра“, коментира още адвокат Балачев. 

В хода на делото заради доброто му поведение мярката на Стоян Петров от „задържане под стража“ е била изменена в „домашен арест” .

Dnes.bg припомня, че Стоян Стоянов изчезна на 6 март 2008 година, след като се прибирал с приятелката си Мария от бизнес вечеря.

Година и половина по-късно останките му бяха открити в Дюлинския проход.

Като извършител на престъплението бе разкрита варненска бандитска групировка.

Според обвинителния акт поръчители са бившият съдия Галин Костов и бившият шеф на Агенцията за държавния вземания във Варна Станислав Михайлов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

frccndhqe

преди 13 години

8ad7qH <a href="wayhahrodtvl/">wayhahrodtvl</a>, [url=nfgbvbrwgkzr/]nfgbvbrwgkzr[/url], [link=rbsczqbsnbls/]rbsczqbsnbls[/link], efzbguzcuklk/

13

НФБ

преди 13 години

нека съда решил че няма да духне да му е гарант заедно със съдията и ако заподазряния духне те влизат на негово място! гениално и просто!

12

ИМЕНИТ ПИСАТЕЛ ;)

преди 13 години

Вьв Варна всичко зависи от ***-аджиите! Правителството ни демонстрира БЕЗСИЛИЕ срещу тях... Такова правителство не е нужно на БГ!

fallback