Снимка: Булфото
fallback

Ловец застреля три кучета в местност край Чепеларе, съобщи собственикът на животните К. К. от Чепеларе.

По информация от ОДМВР-Смолян трите кучета са убити в местността Личоското край града.

Разстрелът бил отмъщение за убито преди това ловно куче.

Мъжът се появил с ловна пушка в ръка в неделя около 22,30 ч. в местността, където нощува стадо.

Той застрелял пред погледа на пастирите трите кучета, които пазели стадото.

Според собственика на стадото ловецът си отмъстил, тъй като предишния ден неговото ловно куче било намерено мъртво в гората, удушено от четириногите пазачи на стадото.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

101

simomen2

преди 9 години

poznavash sobstvenika taka li predpolagam sobstvenika e nekva mutra a dimo prav li sam qvno che ima pari da gi trepqt pak shte si kupi!!

100

dimo1112

преди 9 години

Така първо като не знаете не говорете кучетата не са овчатски а турска порода кангал познавам лично собственика кучетата са 2000 бройката собственика е баровец от чепеларе и дава луди пари за животни така че като незнаете ако обичате не говорете вече проблема е решен но кучетата са му спецялно обучени да гледат стадото от 500 бройки. А ловджията просто можеше да му каже без да ги трепе ама от каде кураж той ще му ги плати в троен размер.

99

Ловец

преди 13 години

Продъжението - . А тези спавалки за кучетата са абсолютно задължени от закона) .чЕТВЪРТО: . Тези кучета пуснати и то без спавалки през ноща сами в гората - стават много опасни хищници и убиват много сърни и др, животни!! Тогава се приемат като ,,,скитащи кучета'' и са разрешават за отстрел!!!

fallback