Снимка: БГНЕС
fallback

Собственик на вила в Троян уби крадец със законно притежаван пистолет, съобщи МВР.

Към 14.30 на 12 февруари е постъпил сигнал в местното районно управление от 60-годишна жителка на града, че двама непознати  мъже обикалят необитаеми през зимата къщи в околностите на Троян.

Собственици на имотите ги забелязали и хванали единия, но другият успял да избяга. Веднага след него тръгнала група, която успяла да го застигне.

Последвало второ обаждане в полицията и този път жената казала, че съпругът й е прострелял другия извършител, след като крадецът отправил заплахи и симулирал, че вади нож.

Пристигналият на място екип установил, че нарушителят е прострелян в таза.

Пострадалият е транспортиран в Центъра за спешна медицинска помощ в Троян, но по-късно е починал.

Установено е, че това е 33 - годишен от Троян, криминално проявен и осъждан.

По случая е образувано досъдебно производство. Задържани са за 24 часа стрелецът и другият крадец - 15 годишно момче от същия град.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

359

един от троян

преди 14 години

Стрелеца е бивш шеф на горско стопанство.Покрай случката мало и голямо се извървяло да му даде поне морална подкрепа.Измежду всичките бил и един негов подчинен горски.Известен с манията по лова и трофеите и оръжия от всякакъв калибър..Занесъл му дамаджана с вино и суджук от диво.Потупал бившия си шеф по гърба и му рекъл направо:-Браво шефе!Само тъкъв трофей нямам.

358

lady_ah

преди 14 години

dano vsi4ko mine v polza na 4oveka.dnes.bg da ni darjat v te4enie za slu4eq kakvo e stanalo

357

Анонимен

преди 14 години

и като влязат у вас с надеждата да те оберат ,щото били гладни и да блудстват с тях щото по-бяла жена надали ще им падне ко прайш-разтваряш крака и протмоне благородно щото били незадоволени и гладни тъй ли????

fallback