Адвокат Пламен Ялнъзов (л.) и Веселин Георгиев. Снимка: БГНЕС
fallback

Трима бивши министри от кабинета "Станишев" ще бъдат разпитвани като свидетели по делото срещу бившия шеф на пътния фонд Веселин Георгиев.

Гергана Паси, Меглена Плугчиева и Пламен Орешарски ще дадат показания на следващото съдебно заседание през март.

Делото, което беше насрочено за сряда, беше отложено заради неявяването на посланика на България в Европейската комисия Бойко Коцев.

Oще по темата
23 окт 2008 16:50
15

Веселин Георгиев е подсъдим за злоупотреби с пари на пътния фонд. Той беше отстранен от директорския пост в агенция „Пътна инфраструктура“, след като стана ясно, че фирма „Биндер“, управлявана от единия му брат, е получила от фонда поръчки за 120 млн. лева.

Скандалът стана причина ЕК да спре парите по програмата ИСПА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

27

Анонимен

преди 14 години

Веселинчо, излекува ли се?

26

Дечо

преди 14 години

На изборите през 2007год куцо и сакато като се юрнаха-давай сега да крадем.Отворете форумите и виште колко партии със явни бандиди са участвали и за всичко това плаща обрания Български народ.Да да,ама не,от Брюксел ни показаха един среден,а Сергейчо викаше нищо не са спрели докато целокупния народ не го видя с очите си в директно излъчване.Сергейчо,а плащайте сега золумите си.В историята ще останете като убийци,но и като създатели на българската мафия и мутренско/по подобие на партизанското/движ

25

Роко

преди 14 години

Коце-маца....що за *** маринкин седи зад това име...крало,крало...па са осрало накрая...хахахахахаахахаах,нещастни селянчета,дори не могат да откраднат интелигентно,айде са излизайте от ботушите ***!!!

fallback