Снимка: БГНЕС
fallback

1 тон течен кокаин са пренасяли българите Златин и Калоян Райнови, арестувани в Доминиканската република в края на декември.

Тогава властите там заловиха маскиран като моторно масло течен кокаин, разпределен в 11 варела.

Заедно с българите бяха задържани и няколко доминиканци.

Направените анализи на варелите са показали, че течността, която изглежда като моторно масло, в действителност е 1229 кг кокаин, пише БГНЕС.

От 11 тествани варела 7 са дали положителна проба за забраненото вещество. Всеки от варелите е тежал по 175 кг.

Те са били скрити в работилница за заваряване в столицата Санто Доминго. Сред останалите заподозрени има и двама полицейски служители, които в момента се разследват.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

19

tarikata_88

преди 14 години

tova ne mi prili4a na snimkata na vareli

18

ни чул ни видял

преди 14 години

Нека го осъдят и го пратят в Казичане да лежи присъдата. Там с благословията на еди кой си ще лежи навън, ще спи навън ще продава наркотици, ще пази отвлечени, ще си следи проститутките и изобщо ще си прави всичко каквото поиска ! А бай Петър Василев - главния директор на главната дирекция "Изпълнение на наказанията" ще плакне ссъс студена водица министри и медии че това е случайност, прецедент и т.н. Празникът мина ! Време е някои корумпета от ГД"ИН" начело с боса да си тръгват !!!

17

sweden

преди 14 години

tuka ima golyama igra may HAITI koy kakvo nosi ne se znaee i politici ima viv taya rabotaa pomo6ti te ot BG koka xaxxaxax

fallback