Снимка: БГНЕС
fallback

"Един закон за отвличанията може да бъде само част от комплекс от мерки срещу тази тежка престъпност. Трябва да се направи анализ дали в НПК наказанията да бъдат увеличени", заяви пред bTV Атанас Атанасов от ДСБ.

По думите му големият проблем е в разкриването на тези престъпления.

Oще по темата

"Основна вина са последните четири години, когато министерството не работеше. МВР е решето от което тече информация. Притеснява ме конспиративното купуване на информация от престъпните групировки от МВР", заяви Атанасов.

"Този тип престъпност се контролира от хора със специални знания излезли от МВР и Министерство на отбраната. Трябва да се провери с какво се занимават в момента специално обучени хора от системата", коментира той.

"Няма данни за политически мотив в отвличането на Румен Гунински, но преди всичко става въпрос за пари, понеже това се е превърнало в бизнес“, заяви още Атанасов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

52

Анонимен

преди 14 години

Ало, как така ,, МВР е решето от което тече информация,, ?

51

as

преди 14 години

do realist ,ti mose bi pravis po 35 svirki na chas i po nekoja sadna praschka,***

50

Зъмбата

преди 14 години

Прав е преждепишещият,четова си е нещо като бизнес за бързо забогатяване,както и сводничеството,хазарта,наркотиците, килърските поръчки.Е полицийката ни е маломощна малко ,като демокрацията ни.Общо взето лигава работа.Тук трябва здрав прът,да стига нависоко и надалече,но няма кой да го държи а още по-малко върти та да падат гнилите круши.Така щеси стоим още много време с празаните надежди и обещания на пишман борци.Информация наистина изтича но това не е решаващо за тоталното ни баталясване

fallback