Снимка: БГНЕС
fallback

Установена е самоличността на двамата мъже, които преди вечер стреляха във Велико Търново по криминално проявения Айдън Юсеинов, предаде БНР.

Полицията издирва 39-годишния Костадин Ангелов-Каратиста и 27-годишния Радослав Радев с прякор Бенабола.

Пострадалият, който е в болница без опасност за живота, е с богато криминално досие и висящи дела за грабежи, изнасилвания и рекет.

За криминални прояви са регистрирани и издирваните.

Заради раняването на Юсеинов и укриването на похитителя с прякор Каратиста Великотърновският окръжен съд отложи насроченото наказателно дело за рекет срещу двамата.

Според една от версиите, по които работи полицията, конфликти по това дело са причина за стрелбата.

39-годишен криминално проявен мъж от Велико Търново е бил прострелян в центъра на града. Айдън Юсеинов е приет миналата нощ в областната болница „Д-р Стефан Черкезов”, където е опериран.

Dnes.bg припомня, че вероятната причина за нападението е стара вражда между два бандитски клана във Велико Търново.

Простреляният Айдън Юсеинов е известен сред криминалния контингент на Велико Търново, има богато криминално досие за побои, грабежи и изнасилвания. Случаят се разследва от полицията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

46

Nakrucop

преди 1 година

<a href=https://images.google.pe/url?q=https://***/Nakrutka_by_Inviter_bot>сайт для накрутки телеграмм instagram</a> Скачать инстагра https://images.google.ph/url?q=https://***/Nakrutka_by_Inviter_bot https://yandex.ru/search/?lr=&text=https://***/+S7tYpKA-t819v1SR/

45

XRumerTest

преди 6 години

Hello. And Bye.

44

XRumerTest

преди 6 години

Hello. And Bye.

fallback