Снимка: БГНЕС
fallback

43-годишен мъж е задържан, след като простреля свой познат в град Кочериново, съобщи МВР.

Сигналът за инцидента е постъпил в полицията в 9,45 часа от оператор на тел. 112.

Служители на РПУ гр. Рила пристигнали на мястото на инцидента и установили, че 43-годишният И. С. е прострелял със законно притежаван пистолет "Валтер" в дясното бедро 46-годишен мъж.

Стрелецът е задържан с полицейска мярка за 24 часа.

Пострадалият е настанен в благоевградската болница без опасност за живота. Двамата мъже са от Благоевград и имат имоти в кв. "Васил Левски" на гр.

Кочериново, където е възникнал инцидентът.

Причините за произшествието се изясняват.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

23

Станишев Дупница

преди 14 години

защитавате,тоест защитавате престъпника,защитавате корупцията,следователно и вие сте един от тях.Ако не сте то прочетете написаното по-долу от мен и вникнете в него,там ще откриете какво искам да кажа и това е истината,но не наблюдавайте само,защото държавата ни пропадна от такива наблюдатели като вас.Всички напускат страната и се изселват в чужбина.Направете нещо,не наблюдавай само!!!

22

Станишев Дупница

преди 14 години

А вие г-чо Наблюдател продължавайте да си наблюдавате само и да се правите на умен,по написаното от вас е видно,че сте единот същите тези *** ,които описвам по-долу и ако искахте да ме разберете щехте да положите малко повече усилие да го направите,а не ми използвайте думи като полемика и т.н.с това няма да направите впечатление нито на мен нито на хората които го четат.На такива думи и изрази сме се наслушали и постоянно сслушаме по медийте,защото в всички остава впечатление,че вие го защи

21

Станишев -Дупница

преди 14 години

Тези обидни думи и епитети са много малко за този престъпник Георгиев и по точно звучат като комплимент за този нещастен негодник,дебелак и корумпиран ***.Не е далече деня когато ще му смачкам физиономията.А колкото до това,че у вас остават нездрави впечатления относно моята персона,ви заявявам,че много ми е на К...РА, господинчо НАБЛЮДАТЕЛ.

fallback