fallback

Измамници, които се представили за инспектори от Пенсионен фонд, взеха от 81-годишен дядо от Бургас сумата от 1900 лева.

Те обещали да попълнят декларация за увеличаване на пенсията му и за даване на безплатни дърва за огрев.

Възрастният мъж им предал доброволно спестените си пари, след което непознатите се качили на лек автомобил и потеглили в посока кв. Банево.

Извършителите на измамата се издирват по описание от служители на Второ Районно управление на МВР – Бургас.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

1

муспи

преди 15 години

Хората се делят на бедни и богати. Богат е този, около когото гъмжи от бедни и му завиждат, а беден ще рече, - , работещ за богатия. Също, опеделящо свойство на богатия е да се подмазва на евреите и да ги обгражда с почтително мълчание, а бедния ще ги напсува, при удобен случай и ще им счупи главата. - Не са му пуснали нищо, затова е луд. Да, но в социалното устройство на ада, той е в по изгодна, периферна позиция, позволяваща му да се надява и на излизане.Има обаче едно нещо, което дели хората на два взаимнизключващи се свята, не докосващи се един друг, взаимно отблъскващи се. По голямата група (91%), гледа колкото се може по дълго да живее сегашния папа, защото с последния, Петър, идва евентуално антихрист и края на света. Другите, малкото, го чакат с нетърпение.

fallback