Снимка: Булфото
fallback

Прокуратурата ще поиска днес постоянна мярка „задържане под стража“ за 21-годишния Георги Цветанов, обвинен за убийството на състудентката си Радостина Евтимова.

Трупът на младата жена беше открит в петък вечерта в апартамент на ул. „Мир” във Варна с над 50 прорезни рани по цялото тяло и лицето.

"Той го направи, той я уби", викала шокирана от видяното Теодора – по-малката сестра на Радостина, която открила трупа й.

С Георги били само колеги в една група по специалността "Стопанско управление", 3-ти курс.

На 5 март двамата се веселили в обща компания на партито за 8 март на Икономическия университет във варненската дискотека "Трала-ла".

Радостина била и със сестра си Теодора, но по-късно се разделили.

Жестокото клане станало в апартамента на приятеля й Петър, който учи в Англия.

Никой през нощта или на другия ден не е чул подозрителни шумове от въпросния апартамент 11, където е станало жестокото убийство.

Повечето от съседите са турски и кипърски студенти, които живеят също в луксозни апартаменти под наем.

Близки на Радостина са я издирвали през целия ден по мобилния телефон и в Skype, но без успех.

Тогава сестра й Теодора отишла и намерила безжизненото съсечено тяло. Радостина била само по бикини.

Близки на семейство Цветанови са втрещени от вестта за ареста на сина им.

Повечето познавали младежа от малък и твърдят, че е изключително добре възпитан, способен, от малък печелел литературни конкурси. А известно време работел като журналист в местен пресцентър.

"Е, така мислят само хора, които или не го познават добре, или не са го виждали дрогиран, или когато е пиян. На всяка жена гледаше като на сексуален обект", признаха негови връстници.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

276

ккк

преди 12 години

всичко от директорите се решава с викане на родители които са допуснали да израсне един *** който вреди на обществото и пречи за израстването на другите индивиди на нашето обществоУЧЕНИЦИТЕ ТРЯБВА ДА ИЗИСКВАТ ДИРЕКТОРА ДА УВЕДОМЯВА ПЕДАГОГИЧЕСКАТА СТАЯ ПРИ ТАКИВА КРАЙНИ И ПОВТАРЯЩИ СЕ ПРОЯВИ НА НАСИЛИЕ, РОДИТЕЛЯТ НЕ Е ДОСТАТЪЧЕН И ОБЩЕСТВОТО ТРЯБВА ДА СЕ СПРАВИ КОГАТО СЕМЕЙСТВОТО НЕ СЕ СПРАВЯ С ВЪЗПИТАНИЕТО НА УЧЕНИЦИТЕУЧЕНИЦИТЕ ТРЯБВА ДА ИЗИСКВАТ ДИРЕКТОРА ДА УВЕДОМЯВА ПЕДАГОГИЧЕСКАТА СТАЯ

275

ккк

преди 12 години

и вижте и като ученик как е пребивал съучениците си и един даже е подпалил, този още тогава е трябвало да лежи в някой затвор за непълнолетни, още след 14 годишна възраст непълнолетните са с много добро съзнание и знаят какво правят и са подсъдими, не е простимо колко хора са го траели този ***, има ги много такива ***, на които никой нищо не им казва, защо пред другите са симпатични или някой ги пази, няма ред по училищата, всеки си прави каквото си иска

274

yyyy

преди 13 години

da go postavqt ama istinskiq ubiec!a ne georgi za kogoto se govori 4e e taka makar toi da e nevinen!!!!!!!!!!!!!!!

fallback